In de live lunch video gaat het vandaag over het Wonderful World productpakket. Met het dessinpapier en de stempels maak ik een klein cadeau doosje. De stempel en het papier zijn helaas niet meer verkrijgbaar maar ik heb er nog een aantal in een workshop pakket!

Op 28 oktober is de Speciale workshop met een uitgebreid pakket aan materialen . We maken kaarten, cadeautjes en meer, ik heb genoeg inspiratie om met dit leuke pakket aan de gang te gaan. Je krijgt toegang tot de live video en met de werkbeschrijvingen erbij maak jij er wat moois van!

Heb je de set al? Dan kun je het afgeslankte pakket bestellen waardoor je toch mee kunt doen. Teamleden van het SUN team hebben altijd toegang tot de workshops. Dus bestel je je workshop pakket of je startpakket – invulling naar keuze – dan ontvang ook jij een uitnodiging voor 28 oktober.

Het workshop pakket

In de live lunch een lief doosje, je kunt er kleine cadeautjes in doen, snoepjes voor 11 november, lintjes, theelichtjes of chocolade. De maat van het doosje is 5 cm in het vierkant en 2,5 cm hoog, Het is een zelfsluitend doosje, dus geen bandjes of kantjes maar gewoon een klepje dat je er in vouwt.

De gebruikte kleuren, eigenlijk is dat er maar 1, Orchis Oasis een van de nieuwste In Colors! Met maar 1 kleur en een setje stempels maak je zo je eigen dessinpapier voor elk project. Maak een klein cadeau doosje van zelf gestempeld papier of het papier uit de collectie.

De tekst komt uit een andere stempelset – Hof van Eden – met mooie Nederlandse teksten.

Het doosje uit de video:

Wil je meedoen aan de speciale workshop met tal van ontwerpen? Bestel dan het pakket – twv €70 voor slechts €49,50.

Wil je de video met de doosjes bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructies wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij!


Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Een cadeau doosje met de Wonderful World van Stampin’ Up!