In de live lunch video presenteerde ik het Fitting Florets of Gepaste Bloemen dessinpapier, dat is echt geknipt voor jou! Het papier heeft diverse dessins die prefect zijn om uit te knippen, zo maak je al snel een mooie kaart met deze mooi gekleurde bloemen.

Op 9 december is de kaarten maak workshop met dit zelfde desssinpapier. Bij bestelling van het papierpakket krijg je toegang tot de live video en met de werkbeschrijvingen erbij maak jij er wat moois van!

Nog leuker maak je het met de Nederlandse stempelset Warm Welkom, deze set heeft bijpassende stansen en hiermee gaan we na de eerste video verder met het maken van cadeau labels, verpakkingen en een magisch doosje. Hier nemen we de tijd voor hoor, op de avond van 9 december en op de ochtend van zaterdag 10 december. En past het je niet, dan kijk je later en oneindig terug. Kijk hier voor alle info & reserveren

fitting florets dsp
de kaart uit de live lunch

In de live lunch dus een sjieke kaart, de basis is Evening Evergreen en de voorkant Blushing Bride. Het roze kaartkarton kreeg nog wat extra structuur mee met de Painted texture embossingfolder. En de bloemen, die zijn dus uit het dessinapapier geknipt , net zo mooi toch?

Warm Welkom bundel

Warm Welkom – Koffie & Kaart

De tekst komt de stempelset – Warm Welkom – met mooie Nederlandse teksten. Deze gebruikt ik ook in de binnenkant, een warme uitnodiging om vanaf januari weer aan tafel te komen zitten en samen te stempelen. Dat gaan we doen op de 2e vrijdag van elke maand in Wijkcentrum Markant aan de Wite Mar 7 in Leeuwarden.

We maken elke maand 2 kaarten – (neem je eigen trimmer en lijm mee!) en je betaald hiervoor € 7,50. Natuurlijk krijg je er en lekke kopje koffie of thee bij.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Er is vast een geknipt voor jou!


Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops