In de live lunch video laat ik deze nieuwe bundel zien, een ‘Warm welkom’ van Stampin’ Up voor België! Want komende dinsdag is het zover, dan gaat ook België ( en Ierland) ‘open’ en dat mag gevierd worden!

Deze bundel is daar perfect geschikt voor, een warm welkom met diverse teksten en afbeeldingen. Ik heb er al heerlijk mee kunnen spelen en komende zaterdag – 1 oktober Wereld Kaarten Maak – dag- gaan we er nog meer van zien.

Tijdens de live video laat ik alle stempels en de bijpassende stansen zien, en een handige tip voor het passen van de teksten op de labels.

De kaart uit de video:

Warm welkom verjaardagskaart

In de video maak ik er een stoere verjaardagskaart van, met een blauwe achtergrond en een hele stapel cadeautjes. De cadeautjes zijn ingekleurd met de alcohol markers, daarmee kleur ik eigenlijk het liefst.

De Warm Welkom bundel is nieuw in het assortiment en vind je dan ook (nog)niet in de catalogus , je kunt hem uiteraard wel op de SU website vinden en bestellen. Bestel je deze set bij, of via mij, dan krijg je in november een uitnodiging voor een driedelige workshop waarmee je helemaal vertrouwd raakt met deze bundel.

Dus ook namens mij een warm welkom van Stampin’ Up voor België!

Wil je de video met de kaarten bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructies wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

Warm welkom  Stampin up België

Krijg jij al zin om aan te de slag te gaan met deze bundel? Of je hem nu of later aanschaft, in november is er een driedelige workshop waarin je alle mogelijkheden ziet passeren. Gewoon online, zodat afstand geen beperking is

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij! Komende vrijdag 23 september is er weer een Samen Online Stempelen met het septemberpakket.


Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Verjaardagskaart met de Warm welkom bundel van Stampin’ Up!