De eerste workshop van het jaar! En we beginnen meteen goed met heel speciaal papier. dit dessinpapier is namelijk niet te koop… je kunt het cadeau krijgen bij een bestelling vanaf €120,- want de Sale a Bration begint 4 januari.

Maar ik heb er alvast een workshop om heen gemaakt zodat je toch eenvoudig met dit mooie papier aan de slag kunt.
De workshop is op vrijdag avond 14 januari om 19:30 op Youtube, bestel je het papierpakket dan krijg je ook de werkbeschrijving toegestuurd.

Papier pakket workshop 14 januari friendly hello

Het papierpakket is – inclusief brievenbus verzending – €12,50
Bestel voor 4 januari
Verzending 7 januari – ik plaats 4 januari een spoedbestelling om alles op tijd in huis te hebben dus wil je nog meer uit de voorjaarscatalogus bestellen dan kan dat meteen mee!

De workshop is te volgen op Youtube, ik ben om 19:30 online om samen met jouw te gaan stempelen . Heb je net even iets anders te doen? Dan kijk je later gewoon terug!

De kaarten uit de workshop zijn bemoedigende kaarten, ik gebruik daarvoor de stempelset ” Samen Sterk’. Deze Nederlandse stempelset heeft maar liefst 21 teksten die je kunt gebruiken voor allerlei kaarten. Om iemand succes te wensen, beterschap, bemoedigende woorden of gewoon dankjewel.


De tekst ‘een dikke kus door de brievenbus’ of ‘soms kun je er alleen met een kaartje bij zijn’ passen wel heel goed in deze tijd waarin we letterlijk afstand houden, met een kaartje kunnen we toch dichterbij elkaar komen.
De stempelset kun je met het papierpakket mee bestellen, je ontvang dan 10 % korting en betaal ipv € 27,- slechts € 24,30.

nl stempel set stampin up

Meer over deze en andere workshops lees je hier