Een makkelijke pop-up kaart voor de kerst .

Deze week maakten we een makkelijke pop-up kaart tijdens de SOS avond. Een SUperleuk ontwerp, met een wat saaie voorkant maar met een verrassing aan de binnenkant! Ook in de SOS Facebookgroep werden weer hele leuke varianten gedeeld zodat je weer een heleboel creatieve kaarten zie, en echt niet alleen voor de kerst.

De beren kaart – de eerste variant – Beary Cute dessinpapier:

Het resultaat van SOS mysterie stempelen van 9 oktober

Bij deze kaart werd er alleen wat tekst gestempeld, deze komt uit de ‘ Stralende Kerst‘ set en ik gebruikte de kleuren Balmy Blue en Night of Navy. De hoofdrol is echt voor het Beary Cute dessinpapier, De voetstappen aan de binnenkant zijn de achtergrond voor de beren die ik uit het papier knipte. Er is ook een superleuke bijpassende stempelset met beren maar ik had hier alleen het papier nodig.

Stralende kerst stempelset
stempelset Stralende kerst

En dan de tweede versie van de kaart, opnieuw een kerst kaart en weer ‘beren’ papier ditmaal uit de Boswandeling set – maar hier komen hele andere dieren tevoorschijn als je de kaart open doet. De Festive & Fun is echt wel mijn favoriete kerst set uit de najaarscatalogus, de afbeeldingen zijn zo ontzettend leuk! En het inkleuren is weer fijn rustgevend.

Ee hele leuke en makkelijk Pop-up kaart, en natuurlijk heel speciaal om deze te krijgen.

Elke week wat nieuws!

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOS mysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is de oplossing van 16 oktober 2023. Vind je dit leuk, dan kun je mij steunen door bij een bestelling in de Stampin’ Up! webshop mij als demo te kiezen. Dankjewel!

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 16 oktober is terug te vinden op YouTube, hier leer je om deze leuke en makkelijke pop up kaart te maken.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Wat leg je klaar voor het SOS mysterie van maandag  16 oktober?

Kies zelf of je een staande of liggende kaart maakt, houd daarbij rekening met het patroon van je dessinpapier en bij het maken en stempelen van je afbeeldingen.

1. Kaartkarton in kleur A  
29 x 10,5 cm
5 x 5 cm   – 2 stuks
4,5 x 4,5 cm – 2 stuks

2. Kaartkarton in kleur B – 
 5 x 5 cm   – 2 stuks
4,5 x 4,5 cm – 2 stuks

3.  Kaartkarton kleur C 
     28,8 x 2,7 cm 
 
4.  Basic White /Vanille  
10 x 14 cm 
 4 x 4  cm   – 4 stuks

5.     Dessinpapier
10 x 14 cm  – 2 stuks met zelfde dessin
 
6.     Stempels: afbeeldingen en tekst , evt bijpassende ponsen of stansen. 
en/of afbeeldingen die je uit dessinpapier knipt. 
7.     Inkt in bijpassende kleuren.Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info