Kerstcatalogus

Het is zo ver, in deze hele hete zomer week in september presenteren we de najaarsgids, een frisse mini catalogus waar je heerlijk mee afkoelt! De nieuwe kerstcatalogus van Stampin’ Up! draait natuurlijk niet alleen om de kerst, er staat veel meer in. Heerlijke herfst en ook stempels voor het hele jaar door. Zo is er ook een nieuwe Nederlands stempelset met leuke teksten en afbeeldingen voor feestelijke kaarten – Blitse Boogjeswensen ( onderaan de pagina).

Herfst en kerstcatalogus stampin up 2023

Wil je de hele gids bekijken? Dat kan meteen online via deze link: Najaarscatalogus
Door een papieren gids bladeren blijft erg fijn, ik stuur hem gratis mee met je bestelling. In September plaats ik een verzamelbestelling op de 9e en 23e, en hiermee bespaar je altijd op de verzendkosten.

Maar ik kan me ook voorstellen dat je nog niet weet wat je wilt bestellen, dan kan ik de gids ook gewoon opsturen, je betaalt hiervoor alleen de porto kosten van €4 en tegelijk krijg je €5 korting* op je bestelling, dat is dus gewoon winst!
*Bestelling in September of Oktober 2023 – niet op deelpakketten of workshops.

Tip: maak jij je eigen kerstkaarten gebruik dan de kerstcatalogus voor inspiratie!

Zou je ook zou graag alles uit de gids willen hebben? Ik wel! Al sla ik Halloween vaak over, dat vieren we hier in Nederland toch niet. Maar echt alles bestellen gaat wel wat ver… maar uit alles inspiratie halen is zeker te doen.
Bekijk elke kaart in de kerstcatalogus eens met een andere blik, stel je neemt een ontwerp op pagina 26 (met de uilen) en je gebruikt in plaats van de uilen de stempelset van pagina 9 ( Stralende kerst).
Zo kun je uit de hele gids mooie ontwerpen uitzoeken en daar je eigen draai aan geven!

Workshops dit jaar uit de herfst- kerstcatalogus

In de maand september kun je een voordelig papier pakket aanschaffen, Van 8 pakken dessinpapier uit de catalogus krijg je 1/4, zo heb je voor de prijs van €30,50 bijna 100 verschillende dessins! Hiermee kun je creativiteit een flinke boost geven.

In oktober – dan is het vast echt herfst. Voor de workshop in oktober gebruik ik de bundel en papier van Herfstwensen – een Nederlandse stempelset waarmee kaarten maken en homedecor.

November – dé maand voor de kerstkaarten en we maken dit jaar hele vrolijke! Op nieuwe een Nederlands stempelset die ik hiervoor ook al even noemde ‘Stralende kerst’ .

Meer weten over de workshops – kijk dan even op de workshop pagina. Let op! Het is nog te vroeg om je overal voor in te schrijven!

Nog even de 3 nieuwe Nederlandse stempelsets op een rij: