Maak deze eenvoudige funfold met verborgen boodschap, het flapje op de kaart zorg voor een extra verrassing. Een funfold is altijd leuk maar hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, toch zorgt het ervoor dat je kaart er bijzonder uit ziet.

Voor deze kaart gebruikte ik de Best Chapter stempelset, een leuke set die vooral draait om de grote veranderingen in het leven. En toch koos ik vandaag voor deze kaart precies die andere tekst voor iemand die je een steuntje in de rug wilt geven.

Ik ben er voor je

Funfold met extra flapje  voor een verborgen tekst

De basis is gewoon wit met daarop gekleurd kaartkarton. Ik blijf een beetje in de voorjaarskleuren met de paarse Highland Heather en de roze Blushing Bride, deze passen ook prachtig bij elkaar. Wil je de video van de kaart bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat.

He gebruikte dessinpapier All Together is in zwart -wit, het heeft diverse patronen waaronder een vel met deze handjes maar ook hartjes, stipjes , streepjes, kruisjes en blaadjes. Doordat het in zwart wit is kun je het makkelijk met elke kleur kaartkarton combineren. De tweede kaart die ik maakte met dezelfde tekst is in Pacific Point en Daffodil Delight, en ook deze kaart kreeg dezelfde tekst mee ‘ Sometimes we can’t do it alone. That’s way I’m here for you’.

In de stempelset Best Chapter vind je dus allerlei teksten voor grote veranderingen, de start van een gezin, een nieuwe woning, met pensioen gaan. Je kunt deze set dus heel divers inzetten en dat laat ik je allemaal zien in de komende online workshop!

Best chapter Stampin' Up! stempelset

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doen, daar zit vast eens iets voor je bij. Op 8 april is er weer eenSamen Online stempelen, dan maken we weer een funfold met verborgen boodschap, maar dan even net weer anders!
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest!