Het Onstage evenement van Stampin’ Up! is een wereldwijd evenement dat dit jaar plaatsvond in Wenen. Iedere demo is uitgenodigd om daar aan mee te doen ( hoewel het niet gratis is) te leren, contacten te leggen en de nieuwe materialen te te gebruiken en successen te vieren. Een echte ervaring met heel veel mensen die dezelfde passie delen. Hierbij een verslag van het Stampin’ Up! Onstage evenement in Wenen.

Wat gebeurt er zoal op een Onstage evenement?

Bij het inchecken kreeg iedereen een doos met leuke cadeautjes, 2 nieuwe stempelsets uit de voorjaar / SAB catalogus, een notitieboek, pen, naambadge met lintjes een handige tas en leuke pins. Een goed begin van de de dag!

En ik was een van de gelukkigen die een extra cadeau kreeg! Als toppresteerder in het afgelopen jaar ontving ik een goudkleurige beautycase met daarin extra pins en een heerlijk warme omslagdoek, echt een feestje en een fijne beloning.

Als eerste was er de Center Stage lunch – deze luxe lunch is voor de demo’s met een titel van Zilver elite en hoger. Deze titel haalde ik dit jaar dankzij mijn geweldig leuke team en ik mocht dus aanschuiven. Vooral het toetjes buffet viel erg in de smaak , die cheescake! 😉 We kregen als presentje nog een paraplu met een mooie Stampin’ Up! dessin aan de binnenkant en alvast de nieuw catalogus….

SWAPS

Wat gebeurt er tijdens de lunch , de pauzes, in de zaal eigenlijk overal waar we samen zijn? We swappen!

Swaps zijn kaarten of andere projectjes om elkaar te inspireren. Er zit meestal een instructie bij zodat je er zelf ook mee aan de slag kunt. Superleuk dus! Ik had 50 pakjes stroopwafeltjes mee – echt Nederlands – versierd met de Thee en Troost stempel, stansen en papier. Deze ruilde ik met Franse, Duitse, Nederlandse, Ootenrijkse, Engelse, en zelfs met Canadese, Amerikaanse en Australische demo’s! Wil je zien waar ik mijn stroopwafeltjes tegen ruilde? Bekijk dan de volgende live lunch video.

En dan is er veel tijd voor presentaties, veel presnetaties. Demo’s worden gevraagd om een van de nieuwe producten te presenteren, dit is natuurlijk al maanden vooraf gestart en de voorbeelden en ideeën zijn dan ook een geweldige inspiratie. Chapeau voor alle Duitse, Franse, Oostenrijkse en Nederlandse demo’s die hun presentatie helemaal in het Engels deden.

Wat vinden jullie van deze nieuwe citroenen? De stempelset komt met een stansen en embossingfolder, het effect na het inkleuren was echt prachtig.

Alle gemaakte voorbeelden worden ook in de de hal op borden geplaatst zodat je ze nog eens goed kunt bekijken. Heel handig want ik denk altijd alles te onthouden maar dat valt elke keer weer tegen.. Dit volgende bord met ‘ Weer of geen weer’ liet de nieuwe suite zien met de allerschattigste diertjes. En dan komt er ook nog een set met een motor, boerderij dieren, prachtige bloemen en nog veel meer. Allemaal heel leuk en ik ga er ook al mee aan de slag om me voor te bereiden op het nieuwe jaar. Maar eerst de kerstkaarten nog ‘even’ afmaken…

Een vast onderdeel is ook ‘ Recognition’ , behaalde resultaten worden samen in de zaal gevierd. Of je 5 jaar demo bent, de snelstart hebt gehaald, een niveau omhoog bent gegroeid of de incentive trip hebt verdient, je mag gaan staan en iedereen juicht je toe óf je maakt de walk of fame over het podium. Super Amerikaans maar toch ook wel erg leuk. En dankzij een fijn team en fijne klanten mocht ik heel wat keren gaan staan en het podium op. Ik kreeg deze foto doorgestuurd van Nynke want ik had hem zelf gemist maar je kunt wel zien dat ik het leuk vond ;-P ( net als Lotte en Ellen!)

Op 2 van de 3 dagen hadden we break out sessies, dan zaten we in en aparte zaal me alle Nederlandse demo’s. En dat waren er heel veel deze keer. Leuk om zo samen te zijn met je collega’s en te praten over hoe je iets kunt doen en hoe je van elkaar kunt leren. Er is nog een groepsfoto gemaakt maar die heb ik nog niet voorbij zien komen.

Volgend jaar weer.

Dit was het verslag van het Stampin’ Up! Onstage evenement in Wenen. Volgend jaar is Stampin’ Up! 35 jaar, dan worden er maar liefst 35 evenementen georganiseerd en daar zal ik dan zeker bij zijn. Jij ook? Er gaat een wereld voor je open! ( ….met deze nieuwe stempelset en letterstansen)