De laatste van deze 14 daagse! Er zijn een hoop projecten langs gekomen en ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan hebben beleefd als ik.

Vandaag dus het laatste project en wel een hele leuke, deze stond om mijn verlanglijstje om te maken en het werd zelfs nog leuker dan ik dacht!

Het is een cadeau tasje met daarin een raampje waarachter je de pop-up sneeuwman ziet. Achter de sneeuwpop zie je niet het tasje maar een het extra vakje! Hierachter kun je een giftcard stoppen, dat is toch leuk om zo weg te geven!

Ik gebruikte het Whimsy Wonder dessinapier, prachtige kleuren en prints. Het zachte roze lint hoort ook bij de suite en is in de kleur Blushing Bride. (Deze heb ik nog als deelpakketten beschikbaar). De sneeuwpop maak je met de Snowman Season stempelset en de bijpassende pons.

Ik wordt hier wel helemaal vrolijk van en ik hoop dat je met deze én de andere 13 december projecten genoeg inspiratie hebt om de hele maand mee bezig te zijn.

Wil je deze ook maken? De werkbeschrijving van alle 14 projecten ontvang je als klant bij je bestelling in deze December maand, ben je geen klant dan kun je het pakket aan werkbeschrijvingen bestellen .

Bestel zelf in de online winkel of stuur me een bericht op hallo@suzebonnema.nl

Maak er wat van!
*Suze*

Meer informatie over de gebruikte materialen vind je hier