Maak je een album met me?

Om te vieren dat er 2000! volgers op YouTube zijn heb ik een video vrij gegeven. Als je vaker workshops bij me volgt dan weet je dat er veel meer video’s op YouTube staan dan dat je zo kunt zien, veel workshops video’s zijn alleen beschikbaar voor de deelnemers of teamleden. Dit december album is daar een voorbeeld van maar nu is deze voor iedereen te volgen en te maken.

Maak je hem met mij mee? Dit album ga ik in de kerst vakantie opnieuw maken, tussen de drukte door even iets leuks maken en een moment voor je zelf. En met een goed excuus, door het album te maken kun je de mooie momenten weer vastleggen!

disclaimer: dit is een ontwerp dat ik met je deel, het is niet toegestaan om het ontwerp over te nemen, te verkopen of in een workshop te gebruiken.

Het ontwerp is uit 2020 – de materialen en kleuren zijn inmiddels niet meer allemaal verkrijgbaar maar voor de duidelijkheid gebruik ik in de werkbeschrijving wel de namen van dat papier en de kleuren.

Het boek bestaan uit een omslag met daarin verschillende soorten pagina’s. Ik leg hier uit hoe je de basis maakt en geef je inspiratie voor de volgende pagina’s, hier kun je je creatief helemaal op uitleven!


Je hebt ca. 6 vellen dessinpapier nodig van 30,5 x 30,5 cm  en 5 A4 Very Vanilla, en 4 Garden Green  /  1 Early Espresso / 1 Real Red.

album maken constructie
album maken waterval
album maken flapjes

Ook in nieuwe jaar kun je weer meedoen aan leuke workshops en handige papierpakkertjes bestellen. Natuurlijk is alles van Stampin’ Up in mijn webshop verkrijgbaar. Bekijk op Youtube wat er vanaf januari nieuw is of bestel meteen een papierpakket naar keuze. Wil je zeker zijn van een pakket dan bestel je op tijd, daarna is het zolang de voorraad strekt of de materialen beschikbaar zijn.