Is het geen cutie? Een driehoekig traktatie doosje voor pasen, maar je kunt ze natuurlijk het hele jaar door maken om te trakteren. Het driehoekig doosje sluit met een flapje, een mooi strikje en een kuikentje voorop maken het helemaal af.

Het bijzondere aan het papier, dat is zelfgemaakt. ,nou ja niet het papier maar wel het dessin daarop. Met de Hello Beautiful tempelset kun je eenvoudig zelf dessinpapier maken. Je kunt het maken van het papier en het doosje bekijken in de video op Youtube.

Lief klein… kuikentje!

driehoekig traktatie doosje pasen

De basis is Basic White en ik koos voor de kleuren Pale Papaya, Fresh Freesia en Sof Sea Foam, zachte pastels passen toch altij mooi bij het voorjaar en pasen. Met drie kleuren kun je meer tinten maken, je stempelt een keer af voor een lichtere afdruk, voor meer tips, bekijk de video hier. Wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. Deze volgt altijd de vrijdag op de video van de woensdag.

En dan natuurlijk het kuikentje, uit de Easter Friends was het konijntje al aan bod gekomen, en daarna ook de dansende kuiken op een kiekeboe doosje en in de SMS op Facebook . Maar dit kleintje lent zich heel mooi voor een dit kleine cadeautje.

Weet je dat ik nu overal doosje heb staan met paaseitjes erin, zo houd ik toch nog wat over voor de paasdagen! Want uit zo’n zak grabbelt het zo lekker weg… daar kan ik echt niet van afblijven.

stempelset Hello Beautiful stampin up

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doen, daar zit vast eens iets voor je bij. Op 8 april is er weer een Samen Online stempelen, dan maken we weer een funfold met verborgen boodschap, maar dan even net weer anders!
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest!
Pinterest plaatje driehoekig traktatie doosje pasen