Maak een leuk doosje voor de paas chocolade figuurtjes, zo geeft het nog leuker weg en deel je een verpakking op in kleine porties. In dit vrolijke doosje gaan 2 chocolaatjes, en je hebt een mooi doorkijkje naar de binnenkant door de uitgestanste cirkel. Het strikje eromheen maakt het helemaal af, er zit een glimmertje in en geeft daardoor een luxe tintje aan het geheel.

Vrolijk kuikentje!

Paas chocolade doosje met kuikentje

De basis is een vel A4 in de kleur Daffodil Delight, deze mooie geel van de narcissen is natuurlijk perfect voor het voorjaar en voor kuikentjes. Het kuikentje is eerst gestempeld met Memento en daarna ingekleurd met de alcoholmarkers. Wil je de video van he doosje bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat.

Ik heb alvast wat chocolade ingekocht voor pasen. Dan komen de neefjes vast weer langs en keren de tuin binnenste buiten op zoek naar lekkers. Als ik dit doosje voor paas chocolade verstop hebben zij die vast zo gevonden door de heldere kleur….mmmm, of gewoon heel goed verstoppen!

In de stempelset Easter Friends vind je 3 dierenvriendjes, naast deze spring in het veld een piepkuikentje en een allerschattigst konijntje. Het konijntje gebruike ik al eerder in de SMS op vrijdag, een snel en makkelijk te stempelen kaart waarmee je in een handomdraai een mooi resultaat hebt. Deze video is nog steeds terug te kijken op mijn Facebook pagina.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doen, daar zit vast eens iets voor je bij.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Paas chocolade doosje met kuikentjes

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops