Hallo!

Ik ben Suze, creatief  en ondernemer. Als zelfstandig Stampin’ Up! demonstrator help ik je met de mooiste creatieve materialen en inspiratie om daarmee aan de slag te gaan

Voor het Oranjewoud Festival werk ik op marketing & communicatie en verzorg de hele ticketing service.

Ik ben getrouwd met John en samen hebben we 2 kinderen;  Doutzen en Riemer, aan onze achternaam en de namen van de kinderen zie je al dat we uit het noorden komen. Leeuwarden, om precies te zijn. Maar dankzij internet kun je vanuit heel Nederland  en België bij mij terecht.

Vanaf 2014 startte ik mijn blog CreatiefDuo over de Silhouette Cameo en Stampin’ Up!  en vanaf december 2021 is deze website actief – speciaal voor al mijn Stampin’ Up! berichten.

 

 

Suze Bonnema

Workshops en papierpakketten

Doe je mee? Samen creatief is nog veel leuker!

Team SUN

Zelfstandig demo worden iets voor jou?

Suze op de Socials

Samen creatief is nog veel leuker!

Wekelijkse video’s

Samen Online Stempelen

Op maandag avond gaan we samen online stempelen. Op vrijdag krijg je een mailtje waarin staat wat je klaar moet leggen. En maandagavond om 19:30  zie je op YouTube de volgende stappen om je kaart te maken. 

De video’s zijn ook terug te kijken.

Live Lunch

Jarenlang maakte ik live lunch video’s op de woensdag middag, doordat ik ging werken op de woensdagen lukte dat helaas niet meer maar er staan nog steeds heeeeeel veel leuke video’s online met een schat aan creatieve inspiratie. 

 

 

SOS mysteries

Live lunch video's

Nieuwste blogs

Stap voor stap kaarten maken – Step it Up!

Stap voor stap kaarten maken – Step it Up!

Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up - 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra materiaal bij kijken. Zo kies je zelf wat er bij...

Lees meer
Kaartschets  – maak deze foto kaart met de Jungle Pals

Kaartschets – maak deze foto kaart met de Jungle Pals

In januari en februari vieren we een feetje bij Stampin' Up! en dat feestje het Sale a Bration! Bij elke bestelling van €60 kies je namelijk een leuk cadeau, deze stempelset met vrolijke vriendjes " Jungle Pals' bijvoorbeeld. Eerder had ik daar al verschillende leuke...

Lees meer
Voorjaarscatalogus 2024 – bekijk de video!

Voorjaarscatalogus 2024 – bekijk de video!

Voorjaarscatalogus stampin up 2024 Blader gezellig mee met door de nieuwe voorjaarscatalogus van 2024, bekijk de video: https://youtube.com/live/pWKTEq5I7QM Het is vandaag 4 januari 2024 en daarmee de start van een nieuwe gids, deze artikelen zijn verkrijgbaar vanaf...

Lees meer

Dit zeggen ze over mij

dat ik vindt dat je het heel goed doet, goede uitleg, altijd vrolijk en fijn dat je alles altijd op je gemak kunt terug kijken. Heel fijn dat je zoveel aandacht aan de pakketjes besteed, altijd weer een verrassing en leuk om uit te pakken.

Rinie

Blijf aub doorgaan, zoals je nu doet: je kaarten/projecten zijn verrassend en vrij ”eenvoudig”, waardoor het ontspannend is om ze te maken, en dat spreekt me erg aan. Het is bovendien fijn om vantevoren te weten waar ik op inteken. Tevens zijn je pakketten altijd goed gevuld en goed verzorgd, met, ook niet onbelangrijk voor de deelnemers, een aardig prijskaartje.

Cil

Blijf zo doorgaan, de filmpjes zijn superleuk om naar te kijken. Lekker spontaan!

Thea