Hallo!

Ik ben Suze, creatief  en ondernemer. Als zelfstandig Stampin’ Up! demonstrator help ik je met de mooiste creatieve materialen en inspiratie om daarmee aan de slag te gaan

Voor het Oranjewoud Festival werk ik op marketing & communicatie en verzorg de hele ticketing service.

Ik ben getrouwd met John en samen hebben we 2 kinderen;  Doutzen en Riemer, aan onze achternaam en de namen van de kinderen zie je al dat we uit het noorden komen. Leeuwarden, om precies te zijn. Maar dankzij internet kun je vanuit heel Nederland  en België bij mij terecht.

Vanaf 2014 startte ik mijn blog CreatiefDuo over de Silhouette Cameo en Stampin’ Up!  en vanaf december 2021 is deze website actief – speciaal voor al mijn Stampin’ Up! berichten.

 

 

Suze Bonnema

Workshops en papierpakketten

Doe je mee? Samen creatief is nog veel leuker!

Team SUN

Zelfstandig demo worden iets voor jou?

Suze op de Socials

Samen creatief is nog veel leuker!

Wekelijkse video’s

Samen Online Stempelen

Op maandag avond gaan we samen online stempelen. Op vrijdag krijg je een mailtje waarin staat wat je klaar moet leggen. En maandagavond om 19:30  zie je op YouTube de volgende stappen om je kaart te maken. 

De video’s zijn ook terug te kijken.

Live Lunch

Jarenlang maakte ik live lunch video’s op de woensdag middag, doordat ik ging werken op de woensdagen lukte dat helaas niet meer maar er staan nog steeds heeeeeel veel leuke video’s online met een schat aan creatieve inspiratie. 

 

 

SOS mysteries

Live lunch video's

Nieuwste blogs

Creatieve kaart inspiratie – SOS mysterie 25 september

Creatieve kaart inspiratie – SOS mysterie 25 september

Creatieve kaart inspiratie met Stampin' Up! Het derde raadsel van de maand september! De eerste versie is een condoleance kaart en de tweede - van de uitzending - werd een beetje dezelfde maar in andere kleuren. Ook in de SOS Facebookgroep werden weer hele leuke...

Lees meer
Creatieve kaart inspiratie – SOS mysterie 18 september

Creatieve kaart inspiratie – SOS mysterie 18 september

Creatieve kaart inspiratie met Stampin' Up! En ook maandag 18 september weer een creatief SOS mysterie. De herfst was goed te horen met de regenbuien maar gelukkig zaten wij er lekker droog bij. De eerste versie is een verjaardagkaart en de tweede - van de uitzending...

Lees meer
Hoe maak je een cadeau doos voor elke gelegenheid?

Hoe maak je een cadeau doos voor elke gelegenheid?

Ben je op zoek naar een unieke cadeau doos voor elke gelegenheid? Dan is het maken van een gepersonaliseerde cadeaubox de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of andere speciale gelegenheid, een cadeaudoos die je zelf maakt  voegt...

Lees meer

Dit zeggen ze over mij

dat ik vindt dat je het heel goed doet, goede uitleg, altijd vrolijk en fijn dat je alles altijd op je gemak kunt terug kijken. Heel fijn dat je zoveel aandacht aan de pakketjes besteed, altijd weer een verrassing en leuk om uit te pakken.

Rinie

Blijf aub doorgaan, zoals je nu doet: je kaarten/projecten zijn verrassend en vrij ”eenvoudig”, waardoor het ontspannend is om ze te maken, en dat spreekt me erg aan. Het is bovendien fijn om vantevoren te weten waar ik op inteken. Tevens zijn je pakketten altijd goed gevuld en goed verzorgd, met, ook niet onbelangrijk voor de deelnemers, een aardig prijskaartje.

Cil

Blijf zo doorgaan, de filmpjes zijn superleuk om naar te kijken. Lekker spontaan!

Thea