Hallo!

Ik ben Suze, creatief  en ondernemer. Als zelfstandig Stampin’ Up! demonstrator help ik je met de mooiste creatieve materialen en inspiratie om daarmee aan de slag te gaan

Ook werk ik voor festival Welcome to The Village voor de aankleding van het festival. Voor het Oranjewoud Festival werk ik op marketing & communicatie. 

Ik ben getrouwd met John en samen hebben we 2 kinderen;  Doutzen en Riemer, aan onze achternaam en de namen van de kinderen zie je al dat we uit het noorden komen. Leeuwarden, om precies te zijn. Maar dankzij internet kun je vanuit heel Nederland bij mij terecht.

Vanaf 2014 startte ik mijn blog CreatiefDuo over de Silhouette Cameo en Stampin’ Up!  en vanaf december 2021 is deze website actief – speciaal voor al mijn Stampin’ Up! berichten.

 

 

Suze Bonnema

Workshops en papierpakketten

Doe je mee? Samen creatief is nog veel leuker!

Team SUN

Zelfstandig demo worden iets voor jou?

Suze op de Socials

Samen creatief is nog veel leuker!

Wekelijkse video’s

Live Lunch

Elke woensdag is er een live lunch op YouTube. Hier geef ik je verse inspiratie met de nieuwste materialen.

De video’s zijn ook terug te kijken.

SMS

Omdat iets moois maken niet moeilijk hoeft te zijn. Op de vrijdag krijg je een SMS-je. Een Snel en Makkelijk Stempelen video. 

 

 

Live lunch video's

SMS - video's

Nieuwste blogs

SOS mysterie stempelen – 20 maart

SOS mysterie stempelen – 20 maart

De eerste versie van deze kaart is gemaakt met de Hemelse Hortensia stempelset en in de kleuren Fresh Fresia en Orchis Oasis. De embossing folder voor het mooie reliëf is de ' Oude Druk' . De tweede versie die tijdens de - SOS mysterie stempelen - 20 maart -...

Lees meer
SOS mysterie stempelen – 13 maart

SOS mysterie stempelen – 13 maart

De eerste versie van deze kaart hebben we al eens gemaakt met de Libelles en het bijpassende dessinpapier in de kleuren Bumblebee en Cinnamon Cider. Dit waren In Colors - de mode kleuren - en inmiddels uit het assortiment. De tweede versie tijdens de - SOS mysterie...

Lees meer
SOS mysterie stempelen – 27 februari

SOS mysterie stempelen – 27 februari

Deze kaart staat is voor mijn man, hij is komende week jarig en verdient ook een kaartje. De eerste versie is gemaakt met de Cheerful basket en het woestijnreis dessinpapier - dit gebruiken we ook op de workshopdag 25 maart . De tweede versie tijdens de - SOS mysterie...

Lees meer

Dit zeggen ze over mij

dat ik vindt dat je het heel goed doet, goede uitleg, altijd vrolijk en fijn dat je alles altijd op je gemak kunt terug kijken. Heel fijn dat je zoveel aandacht aan de pakketjes besteed, altijd weer een verrassing en leuk om uit te pakken.

Rinie

Blijf aub doorgaan, zoals je nu doet: je kaarten/projecten zijn verrassend en vrij ”eenvoudig”, waardoor het ontspannend is om ze te maken, en dat spreekt me erg aan. Het is bovendien fijn om vantevoren te weten waar ik op inteken. Tevens zijn je pakketten altijd goed gevuld en goed verzorgd, met, ook niet onbelangrijk voor de deelnemers, een aardig prijskaartje.

Cil

Blijf zo doorgaan, de filmpjes zijn superleuk om naar te kijken. Lekker spontaan!

Thea