Hallo!

Ik ben Suze, creatief  en ondernemer. Als zelfstandig Stampin’ Up! demonstrator help ik je met de mooiste creatieve materialen en inspiratie om daarmee aan de slag te gaan

Voor het Oranjewoud Festival werk ik op marketing & communicatie en verzorg de hele ticketing service.

Ik ben getrouwd met John en samen hebben we 2 kinderen;  Doutzen en Riemer, aan onze achternaam en de namen van de kinderen zie je al dat we uit het noorden komen. Leeuwarden, om precies te zijn. Maar dankzij internet kun je vanuit heel Nederland  en België bij mij terecht.

Vanaf 2014 startte ik mijn blog CreatiefDuo over de Silhouette Cameo en Stampin’ Up!  en vanaf december 2021 is deze website actief – speciaal voor al mijn Stampin’ Up! berichten.

 

 

Suze Bonnema

Workshops en papierpakketten

Doe je mee? Samen creatief is nog veel leuker!

Team SUN

Zelfstandig demo worden iets voor jou?

Suze op de Socials

Samen creatief is nog veel leuker!

Wekelijkse video’s

Samen Online Stempelen

Op maandag avond gaan we samen online stempelen. Op vrijdag krijg je een mailtje waarin staat wat je klaar moet leggen. En maandagavond om 19:30  zie je op YouTube de volgende stappen om je kaart te maken. 

De video’s zijn ook terug te kijken.

Live Lunch

Jarenlang maakte ik live lunch video’s op de woensdag middag, doordat ik ging werken op de woensdagen lukte dat helaas niet meer maar er staan nog steeds heeeeeel veel leuke video’s online met een schat aan creatieve inspiratie. 

 

 

SOS mysteries

Live lunch video's

Nieuwste blogs

Overzicht dessinpapier Stampin’ Up! ’24-’25

Overzicht dessinpapier Stampin’ Up! ’24-’25

De nieuwe catalogus heeft een hele andere indeling, over het hoe wat een waarom is een video opgenomen. Wat ik zelf miste, en jij waarschijnlijk ook, is een overzicht met het dessinpapier. Het staat wel in de catalogus maar je ziet het niet zo lekker bij elkaar. Maar...

Lees meer
3 voorbeelden van kaarten met de Garden Meadow

3 voorbeelden van kaarten met de Garden Meadow

Zoek je leuke voorbeelden met de Garden Meadow stempelset? Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up - 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek...

Lees meer
Leuke voorbeelden voor kaarten maken – lente kaarten

Leuke voorbeelden voor kaarten maken – lente kaarten

Zoek je leuke voorbeelden om kaarten te maken? Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up - 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra...

Lees meer

Dit zeggen ze over mij

dat ik vindt dat je het heel goed doet, goede uitleg, altijd vrolijk en fijn dat je alles altijd op je gemak kunt terug kijken. Heel fijn dat je zoveel aandacht aan de pakketjes besteed, altijd weer een verrassing en leuk om uit te pakken.

Rinie

Blijf aub doorgaan, zoals je nu doet: je kaarten/projecten zijn verrassend en vrij ”eenvoudig”, waardoor het ontspannend is om ze te maken, en dat spreekt me erg aan. Het is bovendien fijn om vantevoren te weten waar ik op inteken. Tevens zijn je pakketten altijd goed gevuld en goed verzorgd, met, ook niet onbelangrijk voor de deelnemers, een aardig prijskaartje.

Cil

Blijf zo doorgaan, de filmpjes zijn superleuk om naar te kijken. Lekker spontaan!

Thea