Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up – 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra materiaal bij kijken. Zo kies je zelf wat er bij jouw past en wat je aanspreekt.

In Januari 2024 staat/stond de stempel en stansen set ” Vol verrassingen’ centraal. Met deze set is een hele leuke kaartenset ontworpen. Het is een Superleuke set, met de stansen maak je hele leuke kaarten met luikjes die je kunt openen of kaarten die je kunt opentrekken om de verrassing zichtbaar te maken. De stempel en bundel zijn natuurlijk te bestellen in de webshop. en de workshop video met werkbeschrijving zijn los te bestellen.

En dan nu de 3 versies van 1 ontwerp, en omdat ik twee papier pakketten per maand aanbied ook nog eens in twee verschillende uitvoeringen! Zo kun je nog beter zien dat het ontwerp prima te maken is in verschillende kleuren en patronen.

Pastel tinten van de Lighter than Air papier :

En de kleuren en papier van de Poetic Expressions :

Bij deze kaarten gebruikte ik de kleuren en het papier uit d volgende twee collecties: Lighter than Air met zachte pastel tinten en de gedekte, natuurlijke tinten uit Poetic Exporessions.De Step it up video van januari 2024 is terug te vinden op YouTube, in deze video laat ik zie hoe stap voor stap deze kaarten kunt maken.

Ook nu kun je weer je eigen versie delen in de SOS Facebookgroep.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen, hierbij is de Step it up een bonus video.


De Step it Up kaart inspiratie is bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info