Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up – 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra materiaal bij kijken. Zo kies je zelf wat er bij jouw past en wat je aanspreekt.

Hobby’s in de hoofdrol

In Maart 2024 staat de stempel en stansen set ” Crafting with you’ centraal. Met deze set heb je heel veel creatieve hobby’s bij elkaar in een stempelset. Of je nu van kaarten maken, scrapbooking, schilderen, naaien, haken of breien houd, het zit er allemaal in! Ik combineer het met een hele veelzijiige papierset, het Mooie-Mix dessinpapier. in dit pak dsp zitten namelijk extra veel patronen.

Dus welke creative hobby je ook hebt, we maken er vast een kaart voor. of een cadeautje of een label, of een lijstje ;D

De stempel en bundel zijn natuurlijk te bestellen in de webshop. en de workshop video met werkbeschrijving zijn los te bestellen. En dan nu de 3 versies van 1 ontwerp, en omdat het een pak dessinpapier is met extra veel dessins is er deze maand maar 1.

De eerste kaart is heel eenvoudig maar daardoor ook erg mooi. Een aantal bloemetjes op de kaart gestempeld vormen de achtergrond voor het label en de uitgeknipte bloemen, een strookje donker blauw zorgt voor het contrast.
De tweede kaart krijgt een laag dessinpapier en de bloemen krijgen meer kleur en worden en heus schilderij op een ezel. Op de derde kaart is de schildersezel uitgestanst en op een achtergrond geplaatst met reliëf. De bloemen in meerde lagen opgebouwd en ditmaal een blauw lint voor nog meer structuur en kleurcontrast.

De Step it up video van maart 2024 is terug te vinden op YouTube, in deze video laat ik zie hoe stap voor stap deze leuke hobby kaarten kunt maken.

Ook nu kun je weer je eigen versie delen in de SOS Facebookgroep.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen, hierbij is de Step it up een bonus video.


De Step it Up kaart inspiratie is bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info