Stampin’ Up bestellen in Nederland en België 

Wil je Stampin Up materialen kopen?

De creatieve materialen van Stampin’ Up zijn te koop in Nederland en ook in België.  Maar de stempels, stansen, ponsen en papier liggen niet in de winkel. Ze staan in onze uitgebreide catalogus en zijn online en via demo’s ( of ambassadeurs) te bestellen.   

Je kunt zelf je bestelling plaatsen in de online webshop of je wensen aan mij doorgeven. Je bestelling wordt daana bij je thuisbezorgd waarna jij er de mooiste kaarten mee kunt maken!  

1. Webshop

Alles online beschikbaar

Het complete assortiment is eenvoudig online te bestellen. Leg je wensenlijstje klaar, ga naar de webshop en laat je materialen thuisbezorgen. Je betaald simpel met een creditcard of Paypal.

2. Via Suze 

Laat me je helpen

Online bestellen lastig? Laat mij je helpen, geef je wensen door en ik maak de bestelling in orde.
Voor de betaling ontvang je een ’tikkie’ of betaalverzoek, en je materialen worden gewoon bij je thuisbezorgd.

3. Samen

Verzamelbestellingen

Ook een workshop of papierpakket bestellen, of iets dat door de brievenbus past? Dan kun je meedoen aan de verzamelbestellingen.
Ik plaats in een keer voor meerdere personen de bestelling bij Stampin’ Up! Alles wordt vervolgens bij mij thuisbezorgd waarna ik ze per persoon doorstuur.
En zo krijg je jouw deel in de brievenbus.

4 Startpakket

Bestel je demo - startpakket

En voortaan shop je altijd zelf online mét korting. Of je nu alleen voor jezelf, met een vriendin of een hele klantenkring besteld.