De eerste versie van deze kaart is gemaakt Pebbled Path kaart karton, dessinpapier en inkt, de tweede kleuren in de kaart is Moody Mauve. De stempelset is een bijzondere, het is een van de gastvrouwensets die je helemaal aan het einde van de catalogus vind, een set met nachtvlinders en ik vind hem erg mooi ‘Night of Flight’ . De tweede versie die tijdens de – SOS mysterie stempelen – 8 mei – uitzending werd weer gemaakt is weer met de ‘Night of Flight ‘ stempel maar nu 3 tinten blauw – Misty Moonlight, Night of Navy en Balmy Blue.

En dan is er ook nog een uitvoering met de Geluksbrengertjes stempelset- de lieveheersbeestjes maken een vrolijke variant in vrolijke kleuren.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 8 mei 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 8 mei is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :


Het wordt een liggende kaart ( landscape) houd daar rekening mee het make van je keuzes .  
 
1.     Kaartkarton wit of vanille 
         7 x 4,5 – 3 stuks
2.    Kaartkarton kleur A
      29 x 10,5 cm
3.    Kaartkarton kleur B
7 x 4,5 cm 
4.    Dessinpapier  13,5 x 9 cm  

Tip: het dessinpapier van Stampin’ Up heeft vaak een kant met een fraaie print en aan de andere kant een rustig effen of effen patroon. Ik kies hier voor de rustige kant. 

5.    Stempels 
6.    Bijpassende kleuren inkt
7.    Extra gestanste bloemetjes van ca 1 cm  of ander passende embellishments.
 
 

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info