De eerste versie van deze kaart is gemaakt met dessinpapier in heldere kleuren en de stempelset Warm Welkom’ . De tweede versie die tijdens de – SOS mysterie stempelen – 27 maart – uitzending werd weer gemaakt is weer met de Warm Welkom stempel maar nu met heel andere dessinpapier waardoor het ook een hele andere kaart wordt.

Deze cadeau kaart is SUperhandig om te maken en SUperleuk om te geven, de ontvanger zal vast ook blij zijn met de cadeau kaart die je erin kunt stoppen

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 27 maart 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 27 maart is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :


Het wordt een staande kaart ( portrait) houd daar rekening mee bij de keuze van je dessinpapier.  
 
1.     Basic White of Vanille 
–       8,5 x 12 cm  
–       6,5 x 5  cm 
2.     Kaartkarton kleur kleur A
–       10,5  x 28  cm 
3.     Kaartkarton kleur B
– 9 x 12,5  cm  ( tekstlabel)
– extra om kleine versieringen van te maken 
4.     Dessinpapier
– 10 cm breed x  8 cm hoog
– 10 cm breed x 2,5 cm hoog
– 20 cm breed x 4,5 cm hoog
– 1,8 cm breed x 5 cm hoog
5.     Lint of koord van ca 60 cm lang
6.     Stempels met afbeelding
7.     Stempel met tekst
8.     Bijpassende kleuren inkt
9.     Extra stukjes wit of vanille kaartkarton om op te stempelen /stansen/ponsen
10.    Blends of stiften als je de gestempelde afbeeldingen wilt inkleuren.
 
 

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info