De eerste versie van deze kaart is gemaakt met de Pale Papaya en Polished Pink, 2 kleuren die het assortiment in mei gaan verlaten, net als de stempelset die ik gebruikte ‘Happines Abounds. De tweede versie die tijdens de – SOS mysterie stempelen van 24 april – werd gemaakt is met heel andere kleuren, Sweet Sorbet, Orchis Oasis en Tahitian Tide, met deze vrolijke tuinfluiters ziet de kaart er heel anders uit terwijl je toch dezelfde opbouw in de kaart terug ziet,

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 24 april 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!

De video van SOS mysterie stempelen 24 april is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :


De kaart wordt staand ( protrait) gemaakt:
 
1.     Kaartkarton wit of vanille 
a. 21 x 14,5 cm
b. 7 x 10 cm
c. Ovaaltje 4,5 cm breed
2.    Kaartkarton kleur A
a.    14 x 10 cm
3.    Kaartkarton kleur B
a.1,5 x 10  cm
b. Ovaaltje 5,5 cm breed
4.    Dessinpapier  4 x 14 cm
5.    Extra stukjes kaartkarton in kleur A 
6.    Extra wit/vanille voor stempelen en stansen
7.    Bijpassende kleuren inkt
8.    Stans of randjes pons 
9.    Diverse stempels 
a)    met tekst ( ca 4 cm breed)
b)    afbeeldingen van klein  ( vb blaajdjes, sterretje) 
c)    tot middelgroot ( vb bloem of schelp)
10. Diamantjes/ embellishments
 
 

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijks de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info