Het thema van deze kaarten is ‘hokjes geest’ en de beide kaarten had ik al gemaakt, in verband met de verbouwing van de zolder heb ik al mijn spullen ingepakt! Dat is beste een beetje vreemd, dat je niet even aan de slag kunt als je daar zin in hebt. Maar de uitzending kon wel doorgaan maar dan even vanaf een andere plek. . De SOS mysterie stempelen van 22 mei kwam dit keer vanuit de woonkamer, net als ‘vroeger’ 😉.

Voor de ene kaart gebruikte ik de set ‘ Een rondje gelukswensen’ , dit is een Nederlandse stempelset uit de nieuwste jaarcatalogus. De kleurzen zijn lekker sprankelend, Berry Burst en Coastal Cabana gecombineerd met Daffodol Delight. Het dessinpapier, dat kwam uit mijn verzameling retired papier.

Een rondje gelukswensen

En dan de tweede kaart, ook al zo leuk. Hierbij gebruikt ik geen dessinpapier maar stempelde ik de achtergrond – Lemon Lolly- met dezelfde kleur inkt en de kleine bloemetjes uit de Cheerful Daisy stempelset. Ook de andere twee kleuren in de kaart zijn ‘nieuw’, het zijn Lost Lagoon en Pretty Peacock.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 22 mei 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 22 mei is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :


Het wordt een staande kaart ( portret) houd daar rekening mee het maken van je keuzes .  
 
1.    Kaartkarton wit of vanille 
– 4,3 x 12,9 cm
– ca. 2 x 3,5 cm ( tekstlabel)
2. Kaartkarton kleur A – donker
– 14,8 x 21 cm
– 4,5 x 13,5 cm
– 0,4 x 4,5
3. Kaartkarton kleur B – lichter
– 14,4 x 10 cm
– 1,5 x 4,5 cm
4. Dessinpapier 
– 4,5 x 13,5cm
5. Stempels 
6. Bijpassende kleuren inkt


Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info