De eerste versie van deze kaart is gemaakt met de Hemelse Hortensia stempelset en in de kleuren Fresh Fresia en Orchis Oasis. De embossing folder voor het mooie reliëf is de ‘ Oude Druk’ . De tweede versie die tijdens de – SOS mysterie stempelen – 20 maart – uitzending werd weer gemaakt kreeg dezelfde kleuren maar ik gebruikte andere materialen. De Thee & Troost is ook weer een Nederlandse stempelset, de embossingfolder die hier voor het reliëf zorgt is de Rotan vlechtpatroon.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 20 maart 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten met, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 13 maart is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :


Het wordt een staande kaart ( portrait) houd daar rekening mee bij de keuze van je dessinpapier.  
 
1.     Basic White of Vanille 
–       8,5 x 11 cm  
–       10 x 14 cm 
2.     Kaartkarton kleur kleur A
–       21  x 14, 5  cm 
3.     Kaartkarton kleur B
– 5 x 1,5  cm  ( tekstlabel)
– extra om kleine versieringen van te maken 
4.     Embossingfolder
5.     Grote stempel afbeelding van ca 5 x 10 cm  – 2 of 3 stuks
6.     Kleine stempel afbeelding
7.     Tekst stempel
8.     Lintje van 10 x 1 cm
5.     Bijpassende kleuren inkt
6.     Extra stukjes wit of vanille kaartkarton om op te stempelen /stansen/ponsen
7.    Blends of stiften als je de gestempelde afbeeldingen wilt inkleuren.
 
 

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Kaart stampin Up Nederlandse stempelset Thee en troost