Het SOS mysterie stempelen van 19 juni met een speciaal verzoek, een einde van het schooljaar cadeautje met een Yahtzee blok. Geschikt als bedankje voor juffen en meesters die bij mogen komen van het schooljaar of voor kinderen die in de vakantie met een spelletje toch blijven rekenen.

Maar zo een score blok weggeven is natuurlijk niks aan, dat pakken we mooi in!

yahtzee als cadeautje

Het resultaat van SOS mysterie stempelen van 19 juni

Ik heb er nu twee om weg te geven, een mooie blauwe variant met een school erop gestempeld – ok, het is een winkel maar dat weet niemand! – en eentje met de letters Vakantie en een wijd open deur ‘Schools out for summer!’

De datum van 21 juli staat goed aangegeven, dat begint in het noorden formeel de zomervakantie, wij moeten dus nog even volhouden voordat we aan een potje Yahtzee toe komen. De stempelset die ik hiervoor gebruikte is de ‘Days to remember’ met deze set kun je elke maand stempelen, ideaal voor memorykeeping of om je eigen kalender te maken.

einde schooljaar cadeautje juf meester
einde schooljaar cadeautje kinderen rekenen

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 12 junii 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 12 juni is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Wat leg je klaar voor het SOS mysterie van maandag 19 juni?
We maken een verpakking voor een  Yahtzee score blok ( Action). Natuurlijk kun je er ook iets anders instoppen, een notitieblok, babsysokjes (chocolade!! ) etc.

1.  Kaartkarton wit of vanille 
a.      10,5 x 14 cm
b.      10,5 x 14,5 cm
2.     Kaartkarton kleur A
a.     een heel vel A4
3.     Dessinpapier 
a.     12 x 15 cm ‘ staand’ patroon
b.     4 x 30,5   ‘liggend’ patroon
Je kunt veel gaan versieren en waarmee en hoeveel laat ik aan je eigen creativiteit over.
Leg wat extra materialen klaar zoals :  

1.  Gekleurd kaartkarton
2.     Extra wit/vanille om te  stempelen en stansen
3.     Bijpassende kleuren inkt
4.     Diverse stempels, stansen, ponsen

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

einde schooljaar cadeautje juf meester kinderen rekenen in de vakantie