De zevende SOS en de laatste van dit jaar, maar in januari gaan we vrolijk weer verder! Een kaart die ik wil gebruiken om het kerstmenu te presenteren, dat staat toch leuk op tafel! Heb jij ook een goed ontwerp idee voor de SOS? Stuur me gerust een berichtje of foto. Los jij het SOS mysterie 19 december op?

Maak deze als kaart om te versturen óf maak ook een hele set en gebruik hem als menu kaart voor je kerstdiner. In de  SOS Facebook groep. vind je nog meer leuke varianten met, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 7 – 19 december is te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

Het wordt een staande kaart ( portrait) houd daar rekening mee bij de keuze van je dessinpapier.  

De kaart wordt staand –  we gebruiken de hoogte van het papier 15,2 cm – in het ontwerp zien we beide kanten van het het papier.

1. Dessinpapier van 30,5 x 15,2 cm 
2. Kaartkarton Basic White of Vanille
a) 9,5 x 14 cm 
b) Label van ca 4 x 6 cm
3.  Gekleurd kaartkarton 
a) 11,8 x 4,5 cm
b) 23 x 3 cm 
4. Tekst voor op je label 
5. Afbeeldingen ter decoratie 
6. Bijpassende kleuren inkt
7. De papier trimmer is belangrijk  

8. Stukjes wit of vanille kaartkarton om op te stempelen /stansen
9. Stukjes gekleurd kaartkarton om eventueel te ponsen
10. Blends of stiften als je gestempelde afbeeldingen ingekleurd moeten worden.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Vanaf januari’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info