De schoolvakanties zijn in bijna heel Nederland gestart maar wij gaan nog even door in het noorden, en dus stempelen we ook op de maandagen nog even door!

Een kaart met twee flapjes waarmee je weer verborgen afbeeldingen of boodschappen kunt maken, zo’n kaart is toch echt veel leuker om te krijgen dan die uit de Bruna of Greetz. Zo uniek vind je ze daar echt niet!

Een sjieke variant met het Countryside Inn dessinpapier en een met de nieuwe Trucking Along bundel – en die is leuk!! De bundel van stempelset met pons is het hele jaar te gebruiken voor stoere jongens/ mannen kaarten en zelfs voor kerst. Tijdens de uitzending gebruikte ik hem voor het eerst en werd er heel blij van 🤩.

Online Only
De Trucking Along bundel staat niet in de papieren catalogus maar is alleen online te zien. Met het online only aanbod kunnen we nog vaker nieuwe producten op de markt brengen en hoeven we niet te wachten tot dat er een catalogus geprint wordt. Hoe lang blijven de producten beschikbaar? Zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang als je een nieuwe favoriet ziet!

Het resultaat van SOS mysterie stempelen van 10 juli

En hier zie je de versie met het Countryside Inn papier en de Dainty Delight stempel, het andere papier en stempels geven de kaart meteen een hele andere uitstraling. En wat je nu niet kunt zien zijn de flapjes, kijk daarvoor de video of de op Instagram – daar zie je de sjieke versie van de kaart met nog meer details!.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 17 juli 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 17 juli is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Wat leg je klaar voor het SOS mysterie van maandag 17 juli?

 De kaart kan staand ( portrait) of liggend (landscape) gemaakt worden. Let daarom op het patroon van je dessinpapier. 

1. Kaartkarton in kleur A  
10,5 x 14,5 cm 
21 x 7,5 cm 
2. Kaartkarton in kleur B
 21  x 10 cm
3. Basic White /Vanille  7 x 10 cm – 2 stuks
4. Dessinpapier
9,5 x 13,5 cm
6,5 x 9,5 cm 
5. Bijpassende kleuren inkt
6. Stempels  (ponsen/stansen)
7. Een glittertje mag altijd 😉

8. extra wit en/of gekleurd kaartkarton voor het stempelen en ponsen van vormen.


Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info