De eerste versie van deze kaart is gemaakt met de nieuwe kleuren Boho Blue, Moody Mauve en Pebbel Path en de stempelset ‘Friends are like Seashells’ . De tweede versie die tijdens de – SOS mysterie stempelen – 17 april – uitzending werd gemaakt met de ‘Fresh as a Daisy’ stempel en nu met de andere twee nieuwe In Colors ; Wild West en Copper Clay. En in plaats van staand is de kaart dit keer liggend gemaakt. Toch weer heel anders!

Deze nieuwe kleuren zijn vanaf mei ’23 in het assortiment, en daarom is het extra leuk om hiermee vooruit te kijken. De kleuren en de Margrietjes staan centraal in de workshop van 12 mei waarvoor je de inktpads met extra korting kunt bestellen, of kunt kiezen voor de mini inktspots.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 17 april 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!

De video van SOS mysterie stempelen 17 april is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :


De kaart kan zowel staand ( protrait) als liggend ( landscape) gemaakt worden:
 
1.     Kaartkarton wit of vanille 
a. 21 x 14,5 cm
b. 3 x 14 cm
c. cirkel (vierkant/zeshoek) van ca 5 cm 
2.    Kaartkarton kleur A
 14 x 4 cm
3.    Kaartkarton kleur B
 14 x 6 cm
4.    cirkel (vierkant/zeshoek) voor een tekst
5.    Stukjes kaartkarton in kleuren A, B en C voor pons/stansen
6.    Extra wit/vanille voor stempelen en stansen
7.   Bijpassende kleuren inkt
8.    2 verschillende Embossingfolders
9.    Diamantjes/ embellishments
10.    Blends of stiften als je de gestempelde afbeeldingen wilt inkleuren.
 
 

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijks de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info