De eerste versie van deze kaart is maakte ik een tijd geleden met de Pinguin pret, of vooral met het leuk dessinpapier voor de achtergrond en een uitgeknipte beer in het centrum . De tweede versie die tijdens de – SOS mysterie stempelen – 15 mei – uitzending werd weer gemaakt met een groot dier uit dessinpapier, dit maal een olifant uit het Zoo Crew dsp. Als basiskleuren koos ik Pumpkin Pie en Pool Party, een vrolijek kaart met een tekst uit de Warm Welkom stempelset.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 15 mei 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 15 mei is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :


Het wordt een staande kaart ( portret) houd daar rekening mee het maken van je keuzes .  
 
1.     Kaartkarton wit of vanille 
         1 x 6,5 cm – strookje voor tekst
2.    Kaartkarton kleur A
      24,5 x 10,5 cm
7 x 14 cm
3. Cirkels in bijpassende kleuren kaartkarton
1 van ca 7 cm
1 van ca 6 cm
4.    Dessinpapier  
9 x 10 cm ( h x b)
6,5 x 10,5 cm ( h x b)
4,5 x 10 cm ( h x b)
5.    Stempels 
6.    Bijpassende kleuren inkt

Tip! De afbeelding(en) die je gaat stempelen/stansen/ knippen komen op de cirkels , die vormen als het ware het podium. De afbeeldingen mogen best iets groter zijn dan de cirkels, er is ruimte omheen. 
 

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info