Het SOS mysterie stempelen van 12 juni kwam weer van zolder maar helaas hadden we tegen het einde van de uitzending technische problemen. Het beeld stond stil en het werd een soort hoorspel… en dat is wel erg lastig. In de Facebookgroep zijn daarom meteen de aanwijzingen geplaatst en het eindresultaat zodat we de kaarten allemaal af konden maken.

Maar de resultaten waren er niet minder om! Ik had dit keer zelfs 3 versies.

Het eerste resultaat van SOS mysterie stempelen van 12 juni

In elke van de drie kaarten is retired dessinpapier gebruikt uit verschillende sets, ik heb nog zoveel mooi paper liggen dat ik tijdens de uitzending belooft heb om bij komende workshop pakketten overal wat extra in te stoppen 😉

De eerste kaart is met de prachtige bloemen uit de Two- Tone Flora set, de tekst komt net als bij de tweede kaart uit ‘ Een Rondje Gelukswensen’ In de derde kaart zie je de Let’s Go Shopping’ stempelset, de fietsjes passen er weel heel erg leuk bij als de tekst zegt ‘ Let’s get Together’ . 3 x anders en toch weer 3 x gelijksoortig, wat is jouw favoriet?

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 12 junii 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 12 juni is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Het wordt een staande kaart ( portret) houd daar rekening mee bij de keuze van je dessinpapier.  
 
1. Kaartkarton wit of vanille 
– 7 x 7  cm
– 10 x 13,5 cm
2. Kaartkarton kleur A – donker
– 10,5 x 28 cm
– 4,5 x 9 cm
3. Kaartkarton kleur B – lichter
– 9 x 13 cm
– 3 x 11 cm
4. Dessinpapier 
– 8,7x  12,7 cm
– 2,5 x 13,8 cm
5. 1 of 2 embossingfolders
6. Stempels 
7. Bijpassende kleuren inkt


Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info