Een hele stoere kaart stond er op het programma, een leuke verjaardagskaart voor grote en kleine mannen. De kaart wordt extra stoer door de afgescheurde randjes en doordat de randjes nog wat extra aangezet zijn met sponsjes en inkt.

Deze versie is dan wel heel stoer maar hij kan ook heel lief zijn! In de uitzending maakt een namelijk een roze met een lieveheersbeestje.. en ook in de SOS Facebookgroep werden weer hele leuke varianten gedeeld.

Heb je deze Trucking Along set – stempel en pons – al gezien? Ze staan niet in de catalogus maar wel in de webwinkel! Het is een ontzettend leuke set en ideaal voor stoere kaarten, met 26 stempels in de set maak je er heel diverse kaarten mee.

De stoerste variant:

Trucking along stampin up

Het resultaat van SOS mysterie stempelen van 31 juli

En dan is hier de tweede versie van de kaart, totaal andere kleuren keuze met Bublle Bath roze, en een vrolijke maar nog feller roze Lieveheersbeestje. Hij is gestempeld met de set ‘Geluksbrengertjes’ waarbij ook een passende pons verkrijgbaar is ( maar knippen mag ook hoor) .

De stempel van de cupcake komt uit een andere Nederlandse stempelset, die heet “Een rondje gelukswensen” en is net nieuw in de jaarcatalogus verschenen, nou ja net, in mei alweer. Het is een leuke set met ook handige teksten in verschillende lettertypes, ik gebruik de set daarom graag.

Rondje gelukswensen stampin up

Dit is de laatste SOS voor de zomerbreak, de maand augustus neem ik even vrij en in september gaan we weer verder.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 31 juli 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 31 juli is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Wat leg je klaar voor het SOS mysterie van maandag 31 juli?

Het wordt een staande kaart – portret

1. Kaartkarton in kleur A  
29 x 10,5 cm 
11 x 10,5 cm 
5 x 3 cm  – voor tekstlabel
2. Kaartkarton in kleur B
 6 x 10,5 cm 
3.     Basic White /Vanille  
  4,5 x 2 cm   – tekstlabel
4.     Extra kaartkarton in bijpassende kleuren voor het maken van een vorm ( bos bloemen, pick up truck,  lama etc.)
5. Touw / lint
ca. 25 cm 
+ Lijmtape om te bevestigen
6.   Stempels
7. Bijpassende kleuren inkt
8.   Dimensionals
9.   Sponsjes / blending borstel 


Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

geluksbrengertjes kaart stampin up