Het zoo crew dessinpapier is wel zo leuk! Ik hoefde voor de eerste kaart niet eens te stempelen. De afbeeldingen in het papier zijn ideaal om uit te knippen en op je kaarten te gebruiken. De vellen dessinpapier hebben verschillende thema’s zoals feest, buiten, onderweg en eten. Zo kies je nog makkelijker wat je nodig hebt.

Voor de eerste kaart koos ik de feestende hond en later maakte ik ook nog een met de breiende lama. ( ja echt, een breiende lama…)

Het resultaat van SOS mysterie stempelen van 24 juli

Maar hier zie je eerst de kerstkaarten met het Lights Aglow dessinpapier uit 2022- wie wat bewaard die heeft wat 😉 . elukkig is er al snel weer nieuw ‘kerstpapier’ verkrijgbaar, in september wordt de najaarscatalogus gepresenteerd en daar staan weer zulke leuke dingen in, daar worden we allemaal weer blij van.

De embossingfolder die je ziet is de Merrry Melody, een kerstliedje en deze staat gewoon in de jaar catalogus.

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOSMysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is het SOS mysterie van 24 juli 2023.

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!
De video van SOS mysterie stempelen 24 juli is terug te vinden op Youtube.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Wat leg je klaar voor het SOS mysterie van maandag 24 juli?

 De kaart kan staand ( portrait) of liggend (landscape) gemaakt worden. Let daarom op het patroon van je dessinpapier. 
Ik ga uit van een staande kaart, let daarom op het patroon bij de ingrediënten van nummer 5.

1. Kaartkarton in kleur A  
29 x 10,5 cm 
8 x 12 cm 
Cirkel van ca 5 cm ( 2 inch)
2. Kaartkarton in kleur B
  3,5 x 7 cm
Cirkel van ca 5 cm ( 2 inch)
3. Kaartkarton kleur C
Cirkel van ca 5 cm ( 2 inch)
4. Basic White /Vanille  cirkel van ca 4,5 cm ( 1 ¾ inch)          
Dit kan ook een cirkel  met een opdruk uit dessinpapier zijn. 
5. Dessinpapier
9,5 x 13,5 cm
4,5 x 7,5  cm  – liggend patroon 
4 x 7 cm  – staand patroon
6. Embossingfolder
7. Bijpassende kleuren inkt
8. Stempels  (ponsen/stansen)


Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info