Maak een leuke Slimline kaart

Deze week maakten we een leuke ‘slimline ‘ kaart tijdens de SOS avond. Een SUperleuk ontwerp waarop je meer ruimte hebt om je decoraties kwijt te kunnen, het is namelijk een lange smalle kaart. Je hebt hier dus wel een ander formaat envelop voor nodig… Ook in de SOS Facebookgroep werden weer hele leuke varianten gedeeld zodat je weer een heleboel creatieve kaarten ziet.

De Festive & Fun op de smalle kaart

Bij beide kaarten gebruikte ik het Joy of Christmas dessinpapier, en toch zijn ze heel anders geworden. Wat de keuze voor kleur en stempels een verschil maakt. Vanaf 21 november start de uitverkoop van de kerst catalogus , dit betekent ook dat de producten nog te bestellen zijn zolang de voorraad strekt…

Dessinpapier Joy of Christmas

Herken je deze stempelset nog? Het is al een oudje maar ik stempel er nog steeds hele leuke koekjes mee! De Pecan Pie inkt is de perfecte kleur voor de koekjes en past natuurlijk weer bij de achtergrond, het dessinpapier.
Je ziet hier ook goed dat we extra details maakten in de strook kaartkarton, een paar vouwlijnen maken een de kaart weer net even specialer.

Elke week wat nieuws!

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOS mysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is de oplossing van 13 november 2023. Vind je dit leuk, dan kun je mij steunen door bij een bestelling in de Stampin’ Up! webshop mij als demo te kiezen. Dankjewel!

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!

De video van SOS mysterie stempelen 13 november is terug te vinden op YouTube, hier leer je om deze leukeslimline kaart te maken.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Wat leg je klaar voor het SOS mysterie van maandag  13 november?

Kies zelf of je een staande of liggende kaart maakt, houd daarbij rekening met het patroon van je dessinpapier en bij het maken en stempelen van je afbeeldingen.

1. Kaartkarton in kleur A  
21 x 21 cm
15 x 5 cm 

2. Kaartkarton in kleur B
21 x 2,5 cm  

3.     Basic White /Vanille  
4 x 12 cm 
20 x 10 cm

4.     Desssinpapier 20 x 10 cm 

5.     Stempels
6.     Bijpassende kleuren inkt
7.     Embellsihements : rhinestones of gekleurde pareltjesWil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info