Zo kun je zelf een leuke cadeau kaart maken.

Deze week maakten we een leuke cadeau kaart tijdens de SOS avond. De basis is een gewone kaart maar van de voorkant maken we een vakje waar een cadeau bon in past. Ook in de SOS Facebookgroep werden weer hele leuke varianten gedeeld zodat je weer een heleboel creatieve kaarten ziet.

Vrolijk papier uit de kerst collectie :

Bij beide kaarten gebruikte ik het Stralend en Subliem dessinpapier, dit is papier uit de kerst catalogus met aan de ene kant een kerst thema en aan de andere kant patronen in de kleuren van de regenboog. 21 november startte de uitverkoop van de kerst catalogus , dit betekent ook dat de producten nog te bestellen zijn zolang de voorraad strekt…

Dessinpapier kerst

Elke week wat nieuws!

Elke maandag ( bijna elke maandag) maken we samen online een leuk ontwerp, je weet vooraf niet wat het wordt , daarom noemen we dit SOS mysterie – Samen Online Stempelen mysterie opdracht. En dit is de oplossing van 20 november 2023. Vind je dit leuk, dan kun je mij steunen door bij een bestelling in de Stampin’ Up! webshop mij als demo te kiezen. Dankjewel!

Wil je zien welke variaties er gemaakt zijn? Neem dan een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!

De video van SOS mysterie stempelen 20 november is terug te vinden op YouTube, hier leer je om deze cadeau bon kaart te maken.

Wil je de aanwijzing vooraf ontvangen zodat je echt mee kunt doen? Schrijf je in voor de wekelijkse mailing!

De ingrediënten :

Wat leg je klaar voor het SOS mysterie van maandag  20 november?

Kies zelf of je een staande of liggende kaart maakt, houd daarbij rekening met het patroon van je dessinpapier en bij het maken en stempelen van je afbeeldingen.

We maken een staande kaart – portrait.
1. Kaartkarton in kleur A  
21 x 14,5cm
5,5 x 5,5 
2 x 10 cm 

2. Basic White /Vanille  
5 x 5 cm 
1,5 x 10  cm ( tekst)
5,5 x 10 cm

3. Desssinpapier 10 x 13,5 cm 
 
4. Stempels
5. Bijpassende kleuren inkt
6. Cirkelpons ca. 3 cm  – heb je geen cirkelpons dan kan het evt ook anders. 
7. Cadeau kaart – pak je bonuskaart of bieb pasje erbij om te metenWil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS.


De SOS mysterie avonden zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info