Deze week in de live lunch video kaarten maken met 2 kleuren inkt. Dat ziet er prachtig uit én het is eenvoudig. Een rustig resultaat en dat vind ik zelf heel mooi. Ik koos verschillende kleuren combinaties en daardoor zijn de kaarten voor heel verschillende gelegenheden te gebruiken, van verjaardagskaart tot condoleance, het kan echt door alleen de kleuren te veranderen.

Tijdens de live video maakte ik maar liefst 3 kaarten, en dat ging echt supersnel.

De kaarten ( en ik) uit de video:

kaarten maken stampin up

Welke kleuren combinaties zijn het eigenlijk? Night of Navy met Pool Party, Fresh Freesia met Rich Razzleberry en Evening Evergreen met Soft Succulent. Stempel eerst de lichte kleur en dan daarna de donkere. De donkere gebruik je ook voor het stempelen van de tekst. Voor een extra mooi effect kun je nog wat glitter toevoegen met Wink of Stella.

In de stempelset zitten niet alleen bloemen maar ook verschillende flessen waar je de bloemen ‘in’ kunt zetten. Je kunt er kaarten mee maken met een wijn-thema. De teksten bij de stempelset zijn daar ook geschikt voor en er is een etiket dat je op de flessen kunt stempelen. In de video laat ik ze allemaal even zien .

Wil je de video met de kaarten bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructies wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

bottled happines
s su kaarten maken

Simpel stempelen kan zo leuk zijn, je hebt geen kast vol materialen nodig om toch een mooie kaart te maken. Kaarten maken met 2 kleuren inkt is dus heel goed te doen. Meer met deze stempelset zien? Kijk dan hier nog even voor een handige tip en een mooie kaart!

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij! Op 23 september is er weer een Samen Online Stempelen met het september papierpakket.

Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Kaarten maken met de Bottled Happiness van Stampin’ Up!