Hier vind je de Nederlandse stempelsets in het  Stampin’ Up! assortiment.

Bij de stempelsets is er vaak bijpassend gereedschap te koop. Dit zijn stansen of ponsen waarmee je de gestempelde afdrukken erfect kunt uitsnijden of posnen, dat scheelt weer knippen wink. Het eerste jaar dat een stempel in het assortiment zit krijg je 10% combinatie korting als je de pons of de stansen er meteen bij besteld. Dit noemen we een productpakket en is dus niet alleen handig maar ook nog eens goedkoper. 

Heb je nog vragen over de Nederlandse stempelsets of wil je deze bestellen dan kun je mailen naar hallo@suzebonnema.nl

Snel bestellen, klik op de foto;s van de stempels of de linkjes in de tekst en je komt vanzelf in de webwinkel terecht voor alleen de Nederlandse stempels, de bijpassende producten of de bundelkorting. 

Liefde en lichtpuntjes

Met deze set heb je 25 teksten voor je kaarten, dat is een mooi assortiment! De tekst zijn in twee verschillende letterypes en vullen elkaar aan. En handgeschrven font met een getypt font, leuke afwissling.

-> Bij de stempelset is ook een bijpassende set stansen te bestellen met mooie labels. Bestel je ze samen dan krijg je 10 % korting.smile

– in  het assortiment vanaf 1 mei  2024 – 

Rondedans

Met deze set maak je kaarten vroljke kaarten, het wordt echt een feestje!

-> Bij de stempelset is ook een set bijpassende set stansen te bestellen waarmee je nog leukere decoraties kunt maken. Bestel je ze samen dan krijg je 10 % korting.smile

– in  het assortiment vanaf 1 mei  2024 – 

Volop Verrassingen

Met deze set maak je kaarten vol lieve en warme wensen. De afbeeldingen maken de stempel gesschikt voor verjaardagen, lieve en bemoedigeden kaarten.

-> Bij de stempelset is ook een bijpassende set stansen te bestellen. Bestel je ze samen dan krijg je 10 % korting.smile

– in  het assortiment vanaf 4 januari 2024 – 

Herfstwensen

Gedetailleerde afbeeldingen waarmee je de mooiste herfst bladeren stempelt. Stempel in verschillende kleuren door de inkt met sponsjes op je stempel aan te brengen, hirdoor worden ze nog levendiger. De Stempelset  herfstwensen heeft verschillende teksten die geschikt zijn voor al je rouwkaarten. Daarmee is het een must – have in je collectie.

-> Bij de stempelset is ook een bijpassende set stansen te bestellen.

– in  het assortiment vanaf oktober 2023 – 

Blij en Bloemrijk

Deze Stempelset  heb je niet in een catalogus gezien, dat klopt! Het is een set uit het online-only assortiment. Het is dus misschien wel een verborgen pareltje dat je nu ontdekt?  Een lettertype om vrolijk van te worden en pieonrozen met mooie blaadjes, dat worden inderdaad blije en bloemrijke kaarten!

-> Naast een stansenset is er ook bijzonder  mooi papier bij te krijgen: bloemrijke bladen-dsp.

– in  het assortiment vanaf oktober 2022 – 

Echt iets bijzonders

Een stempelset met alleen maar teksten, dat is soms precies wat je nodig hebt. De teksten zijn in twee lettertypes gecombineerd, sierlijk en helder. Dit maakt dat de boodschap tegelijk vriendelijk en duidelijk is. Handige teksen die je altijd nodig zult hebben, van een simpel gefeliciteerd, een sierlijk bedankt tot een welgemeend  Heel veel sterkte. En de handigste tekst? Die voor een te late verjaardagskaart!

 

– in  het assortiment vanaf januari 2023 – 

Leve de Lente – uit collectie

Verstuur kaarten voor pasen, vier de lente of de christelijke boodschap. De lelie is prachtig in de knop, halfopen en in bloei. Je maakt er dus een heel boeket mee. Stempelset 

-> Bij de stempelset is ook een bijpassende set stansen te bestellen. Bestel je ze samen dan krijg je 10 % korting.smile

– in  het assortiment vanaf 4 januari 2024 t/m april 2024

Wensen uit het hart

– uit collectie

Dit is een bijzondere stempelset in het assortiment, het is een set die niet te koop is maar eentje die je cadeau krijgt. Elk jaar begint het jaar met de Sale a Bration actie periode, in de maanden januari en februari kies je bij elke €60 een cadeautje uit, deze stempelset bijvoorbeeld!

Meer weten over de Sale a Bration, dan lees je hier verder: Sale a Bration 2024

– in  het assortiment van 4  januari t/m 29 februari 2024 – 

Een rondje gelukswensen

– uit collectie

Deze afbeeldingen en teksten passen in een cirkel! Dat maakt het extra leuk om ze op een speelse manier op een kaart te verwerken. Wens iemand een fijne verjaardag, veel geluk of succes of zomaar een warme groet. De Stempelset  heeft zomerse afbeeldingen van schelpen, bloemen de zon en de zee. Maar met een cupcake kun je altijd aan komen zetten!

-> De stempels passen in een cirkel van ongeveer 6 cm, deze is er  als pons in een bundel bij te bestellen.

– in  het assortiment vanaf mei 2023  t/m april 2024

Tuinfluiters – uit collectie

Is dit niet een vrolijke boel! De tuinfluiters maken elke kaart een feestje, bouw een nestje, stempel een boom en zing je lied!  Ik houd zelf heel erg van de tekst ‘ tijd voor een feestje’ maar  ’tjiep tjiep hoera’ doet het ook altijd goed.  De vogels stempel je in 2 maten, en ze zingen elkaar dan toe. De ene is ook nog eens uit te ponsen met de bijpassende vogel vormen pons.  ‘Wat een schatje’!

 

in  het assortiment vanaf januari 2023  t/m april 2024

Geluksbrengers – uit collectie

Deze lieveheersbeestjes zijn echte geluksbrengertjes, tel je het aantal stippen dan weet je tot welke familie ze horen, toch? Wat ik zeker weet is dat ik er blij van word én dat we ze in het Fries ‘ ingeltjes’ noemen, oftewel engeletjes. Dat klinkt nog liever!

Er is ook een pons bij, dit is een hele leuke set om samen met kinderen mee aan de slag te gaan.

in het assortiment vanaf januari 2023 t/m april 2024

Vrolijke viooltjes – uit collectie

Als je van viooltjes houd is dit een fantastische set, je kunt de violen in alle kleuren stempelen die je wilt en ook nog eens in twee maten. Ook de blaadjes erbij zijn er in twee maten, zo maak je de mooiste bloemperken op je kaart.  Mijn favoriet tekst in deze stempelset ‘ Ik wilde je even laten weten dat ik aan je denkt’ Dat kan iemand zoveel goed doen!

De stansen set (los verkrijgbaar) is al net zo uitgebreid. Stans je gestempelde bloemen uit of kies voor mooi gekleurd papier.

-uit het assortiment vanaf 1 mei 2024

Onvergetelijk feestelijk

– uit collectie

Ook deze stempelset heeft alleen maar nederlandse teksten. Hiermee kies je voor een basisset die je het jaar rond kunt gebruiken Kerstfeest, nieuwjaar, bruidspaar, het wordt allemaal onvergetelijk!

 

 

– uit het assortiment vanaf 1 mei 2024