Ook niet kerstige sets komen van ons bij de feestdagen, want deze set’ Nothing’s better than..’ komt altijd van pas bij traktaties. Dit keer maakt ik Rocky Road Fudge en dat is niet alleen ontzettend lekker he tis ook nog eens ontzettend makkelijk!


Deze Fudge zit vol met nootjes, rozijnen en mini marshmallows, onweerstaanbaar dus. Je maakt het als volgt:

  • 1 blikje (gesuikerde) gecondenseerde melk
  • 350 gram pure chocolade in stukjes gehakt
  • 150 gram mix van noten, rozijnen en cranberry’s
  • handjevol mini marshmellows

Zet een pannetje op een vuur (laag pitje!) en smelt hierin de chocolade. Roer er dan het notenmengsel doorheen en als laatste de marshmallows.
Stort alles op een plat oppervlak, ik gebruik een braadslede die bekleed is met bakpapier maar de bakplaat uit de oven is ook prima of desnoods een snijplank.
Maak er een gelijke laag van en laat alles even op het aanrecht afkoelen, plaats het dan in de koeling voor een paar uurtjes
Klaar! Nu kun je het in blokjes snijden.

Bewaar in de koelkast , maximaal een week.


Voor het bekleden van het doosje gebruikte ik het Painted Christmas / Schilderachtige kerst papier. Het papier is ook verkrijgbaar in een ‘Samen delen’ papierpakket (zolang de voorraad strekt.) Je kunt het doosje gewoon bestempelen of er een kaart op bevestigen.

Het doosje is voedselveiligheid, de chocolaatjes kunnen er dus zo in maar omdat chocolade nog wel eens smelt heb ik ze toch eerst even in een zakje gedaan.

De werkbeschrijving van de 14 projecten ontvang je als klant bij je bestelling in deze December maand, en dat niet alleen, ik heb nog meer cadeautjes!
Bij elke € 45 kies je dessinpapier
Bij € 60,- ontvang je de vloeibare lijm – onmisbaar !
Bij € 100 ontvang je ook nog eens een pakje dimensionals.

Bestel zelf in de online winkel of stuur me een bericht op info@creatiefduo.nl

Maak er wat van!
*Suze*

Meer informatie over de gebruikte materialen vind je hier