Dag 13 van de 14 kerst projecten met Stampin’ Up! Het wordt tijd om de kerstkaarten te versturen en om de pakketjes onder de boom te leggen. Wat vind je van de combinatie van deze twee dingen? Een mooie kaart met daarin 2 heerlijke gezichtsmaskers van de Body Shop. Leuk om aan een vriendin, je moeder, je dochter of wie dan ook te geven.

Zo ga je (samen) een moment genieten en ben je stralend en ontspannen klaar voor de kerst. Daar kijken we toch allemaal naar uit, ontspanning?

Ik koos voor Blushing Bride met Smoky Slate en wat staat dat zachte roze en grijs toch sjiek bij elkaar, en de glitters helpen daar natuurlijk ook nog bij. En als je goed kijkt zie je dat het grijs op de voorkant ook nog een mooie structuur van sneeuwvlokken heeft gekregen.

De gebruikte stempels zijn helemaal geen ‘kerst’ stempels, maar dat hoeft ook helemaal niet, ze passen uitstekend bij het cadeautje dat in deze kaart zit.

Wil je deze ook maken? De werkbeschrijving van de 14 kerst projecten ontvang je als klant bij je bestelling in deze December maand, ben je geen klant dan kun je het pakket aan werkbeschrijvingen aanschaffen.

Bestel zelf in de online winkel of stuur me een bericht op info@creatiefduo.nl

Maak er wat van!
*Suze*

Meer informatie over de gebruikte materialen vind je hier