In januari en februari vieren we een feetje bij Stampin’ Up! en dat feestje het Sale a Bration! Bij elke bestelling van €60 kies je namelijk een leuk cadeau, deze stempelset met vrolijke vriendjes ” Jungle Pals’ bijvoorbeeld.

Eerder had ik daar al verschillende leuke kaarten mee gemaakt en ik beloofde een video van een kaart naar keuze., de stemmen staakten , de stand voor de kaart met de luiaard en de kaart met de toekan waren gelijk! Wat is dan de oplossing? De kaarten combineren.

Bekijk hier de video :

Ook nu kun je weer je eigen versie delen in de SOS Facebookgroep.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen, hierbij is de Step it up een bonus video.


De kaartschetsen zijn als inspiratie bedoeld en om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info