Kaartschets inspiratie voorbeelden

De eerste maandag van de maand, dat betekent SUN- team meeting én een kaartschets als creatieve inspiratie. Natuurlijk heb ik al verschillende voorbeelden gemaakt, de eerste daarvan zie je hieronder. Het leuke van een kaartschets is dat je er alle kanten mee op kunt, je kleurt het ontwerp in met dessinpapier, je kiest je kleuren en stempels en je volgt het plaatje.

Kaartschets als inspiratie

Voorbeeld: Kerstkaarten met nieuw dessinpapier

De eerste kaart maakte ik met nieuwe Stampin Up dessinpapier en het heet ‘Beary Christmas’. Het is heel vrolijk dessinpapier in mooie heldere kleuren en heel goed te gebruiken om kerstkaarten mee te maken. Er is ook een bijpassende stempelset en stansen maar voor deze kerstkaart had ik alleen het papier en een schaar nodig, de twee beren zijn gewoon uitgeknipt!

De eerste uitvoering van de kaartschets van 4 september – wil je nog meer kaartschets inspiratie voorbeelden zien? Kijk dan op Facebook en Instagram.

Gebruik je ook deze kaart schets als creative inspiratie? Plaats dan jouw voorbeeld in de  SOS Facebook groep. zodat we elkaar nog meer mooie versies laten zien. Handig is om bij je foto de omschrijving ‘kaartschets 4 september’ te gebruiken – dan kunnen we ze makkelijk terug vinden.


Workshops

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!

Bestellen: Heb je nog iets nodig voor het maken van de kaartschets?

De SOS mysterie avonden en de kaartschetsen zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Gebruik de kaartschets als inspiratie en maak dit voorbeeld