De eerste maandag van de maand, dat betekent team meeting en geen SOS mysterie… maar wel een kaartschets deze maand! Dus er is geen video maar wel een creatieve uitdaging, wat vind je van deze kaartschets – 5 juni?

SUN team meeting- doe mee!

Wil jij wel elke maandag een video? Dan ben je welkom in het SUN team, op de eerste maandag is er een online team meeting waarin we de laatste nieuwtjes doornemen, vragen stellen, kletsen over hoe het gaat en iets creatiefs doen. Instappen in het team is eenvoudig, je besteld het startpakket! En dat is deze maand juni ook nog eens extra aantrekkelijk… de kosten van het startpakket zijn altijd €129 , maar je vult je startpakket met alles wat jij leuk vind ter waarde van €175! En deze maand….mag je het vullen tot een bedrag van €207! En dan wordt het ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd met extra’s als catalogi om uit te delen aan je creatieve vrienden.

Wat maakte ik van de kaartschets? Deze vrolijke versie, de stempelset is ‘ Een Rondje Gelukswensen’ en het papier komt uit het ‘ Les Shoppes’ dessinpapier. Gecombineerd met Night of Navy en Sweet Sorbet kaartkarton. En net als elke week staan er in de SOS Facebook groep nog meer leuke versies.

Neem een kijkje in de  SOS Facebook groep. Hier vind je nog meer leuke varianten, zet die van jouw er ook bij!

De uitvoering van de Kaartschets – 5 juni


Workshops

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Sinds januari ’23 geef ik elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen en is er (bijna) wekelijkse de SOS. Wil je aan tafel ? Ook dat kan op de 2e vrijdag van de maand schuif je voor €7,50 aan in wijkcentrum Markant in Leeuwarden. Doe gezellig mee!

Bestellen: Heb je nog iets nodig voor het maken van de kaartschets?

De SOS mysterie avonden en de kaartschetsen zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info