Deze Wel verdraaid- stansen set is echt een aanrader, hiermee maak je van elk kaartontwerp iets speciaals. Het special effect zit in het draai wiel dat je in de kaart ‘ verstopt’ Hiermee kun je teksten of afbeeldingen te voorschijn toveren. Wel Verdraaid dat is een special effect!

In de live lunch maakte ik hiermee een leuke kaart en daarbij gebruikte ik ook de vrolijke Hippo’s. Deze schattige nijlpaarden zijn vanaf juli te verkrijgen. Ze zijn niet te koop, je krijgt ze bij je bestelling in de maanden juli en augustus. Dan is er namelijk weer een Sale a Bration periode, bij elke €60 aan bestellingen kies je een gratis item zoals deze stempelset of de bijpassende stansen.

Het eindresultaat:

Hippest Hippo's wel verdraai special effect draaikaart

Het maakt niet uit welk onderwerp je kiest voor je kaart, met de Wel Verdraaid stansen maak je een special effect kaart. Wil je het eens proberen? Doe dan mee met de workshop op 8 juli, dan gaan we ook een draaikaart maken! Kies je Creatieve kit, bespaar 25% en ontvang extra papier voor het maken van 2 kaarten. Dat klinkt goed toch ?

Wil je de video van de kaart bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructie wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

Wel verdraaid stansen set stampin' up special effect

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doen, daar zit vast eens iets voor je bij. Op 8 juli is er weer een Samen Online stempelen, dan maken we een draaikaart en gaan aan de slag met de creatieve kits- daar komen die leuke doosjes vandaan en ze zijn deze maand ( juni 2022) in de aanbieding!
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Draaikaart Give it a whirl
Wel Verdraaid kaarten pinterest give it a whirl stampin up wel verdraai special effect