Zo kun je zelf een kaart met een verrassing maken

Afgelopen zaterdag waren mijn schoonouders 55 jaar getrouwd! Dat was wel een feestje, en natuurlijk een kaartje waard. Voor de Love Birds maakte ik een kaartje met een grapje erin, het hartje dat je ziet zit namelijk los-vast. De stans maakt een perforatie randje waardoor de ontvanger het zelf los kan trekken en er een tweede beeld of tekst tevoorschijn komt.

Ik koos natuurlik voor de lieve vogeltjes van de Tuinfluiter stempelset. En het resultaat was echt superschattig!

Vol Verrassingen bundel – vanaf 4 januari ’24 :

Voor het kaartje gebuikte ik het Poetic Expressions dessinpapier, dat heb je inderdaad nog niet eerder voorbij zien komen, het staat namelijk in de voorjaarscatalogus en die zie je op 4 januari online! In januari geef ik een workshop met deze stempel, stansen en het dessinpapier, doe je mee? Je kunt zelf kiezen welk papier je het liefste gebruikt en of je de Vol Verrassingen stempelset of bundel wel of niet mee besteld.


Bundel : Vol Verrassingen

En weet je wat ook leuk is? Bestel je de bundel dan kies je ook nog eens een cadeau! Want in januari eb februari vieren we ons Sale a Bration feestje, bij elke besteding kies je een cadeau uit de speciale SAB gids. Stempelsets, dessinpapier er is keus genoeg in mooie cadeaus’. Ik zal mijn best doen om ze allemaal zoveel mogelijk te laten zien in leuke projecten.

Zoals je hieronder ziet geef ik je de keuze uit 2 verschillende sets dessinpapier, het Poetic Expressions met neutrale, aarde tinten en het pastel kleurig papier ‘ Lighter than air’. Bij het papierpakket, krijg je ook toegang tot 2 instructie video’s waarmee je leert om nieuwe kaarten te maken. Kun je niet kiezen? Het hoeft niet! Je kunt ook beide sets bestellen dat is zelfs nog goedkoper 😉