Deze rugtas willen de kinderen zeker mee naar school. Hij is dan wel heel klein maar hij zit wel vol met snoepjes! Onder de klep van de rugzak staat nog een lieve tekst ook. Het doet me herinneren aan de snoepjes die mijn ouders achter lieten in ons laadje van het bureau na een ouderavond, dat was een feestje op school natuurlijk. Deze Valentijnscadeautje en kaarten met de Sweet Conversations maakte ik in de online workshop van 11 februarui.

Deze is gemaakt met het ‘ Hartelijke groet’ dessinpapier en de ‘lieve doosjes’ en het was een van de projecten van de online workshop. (Deze is nog terug te kijken op YT) In de workshop maakte ook nog 3 kaarten, een vol programma dus!
De video duurt bijna 90 minuten, dus je kunt er even lekker voor gaan zitten en daarna natuurlijk zelf aan de slag!

Want wie wil jij blij maken met een kaartje op 14 februari, je BFF? Je vader, moeder, opa of oma? Het gaat niet alleen om je geheime liefde maar om stil te staan bij iedereen die je graag ziet. Dat maak ik er dan van en dat is toch nog leuker.

Het papier heeft vrolijke en zoete kleuren. Er staan prints op van snoephartjes en lolly’s en je maakt er dus de leukste dingen mee. En als je papier op is? Gebruik je stempelset om zelf snoephartjes te stempelen en te kleuren. In de vidoeo laat ik zien hoe je je eigen dessinapier stempelt en een handig trucje met de markers om zo maar een deel van een afbeelding te stempelen.

Wordt je blij van deze projecten? De materialen zijn bij mij te bestellen. Ik help je graag aan creatieve inspiratie en met de benodigde materialen. Zo maken we er samen iets mooi van . En wil je de volgende keer vooraf je materialen en de werkbeschrijving ontvangen? Bestel dan het workshop pakket.

*Suze*