Het is geweldig om je tafel vol te hebben met je hobbyspullen en daarmee iets moois te maken, maar je vindt het vast ook leuk om super simpel kaarten te maken, ja toch? Met de Memories & More kaartensets maak je in een handomdraai de mooiste kaarten. De prachtige prints zorgen voor een mooie uitstraling en je bent écht zomaar klaar!

Deze 3 kaarten? Binnen 5 minuten!

Super simpel kaarten maken met Memories and More Hand Penned kaart ideeën card ideas

Dat is dus super simpel kaarten maken. Het is echt eenvoudig om hiermee kaarten te maken. Je hebt in de set keuze uit diverse prints, wat extra kaartkarton en een tekst stempel en klaar is kees. En als je nog wat extra wilt toevoegen, het Hand-penend dessinpapier past er natuurlijk perfect bij.

In de eerste kaart stempelde ik een tekst op een van de kaarten, deze plaatste ik op het dessinpapier en vervolgens op een witte basiskaart.

De twee volgende kaarten zijn niet eens gestempeld…. Hier zijn op de linker kaart een grote en een kleine samengevoegd en bij de tweede kaart zijn er 2 kleine kaartjes op een grote geplaatst. Nog even op een basiskaart en klaar, simpel!

Ken je Memories & More van Stampin’ Up! nog niet?

Ken je Memories & More van Stampin’ Up! nog niet? Het is een kaart pakketje van 50 kaarten en 4 stickervellen. De kaarten zijn er in 2 formaten, standaard maat 10,2 x 15,2 cm ( 4 x 6 “) en een kleiner formaat van 7,6 x 10,3 cm ( 3 x 4”). Je kunt ze dus eenvoudig gebruiken in scrapbook albums, ze passen perfect in de pocketpages voor Project Life. Maar ben je niet van het scrapbooken of albums maken dan is kaarten maken ook heel leuk met deze set.

Hand-penned petals memories and more kaarten set

Meer sets: Er zijn verschillende sets in het assortiment en elke set past weer bij een stempelset en dessinapapier, Zo kun je aanvullen met wat jij nodig hebt en past het weer perfect bij elkaar. Een setje kost €12,- en is dus een mooi product om mee te starten. Wat er nu in het assortiment is? Dat zie je hier.

In het workshoppakket van 26 maart zit ook een set van deze kaarten en dessinpapier, krijg je er al zin in? Doe gezellig mee en met de dagworkshop en bestel dan het workshop pakket.

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops