In de live lunch van 16 februari maakte ik ‘2 in 1’ kaarten met de Hand-Penned Petals, en YouTube nam dat 2 in 1 erg serieus …de video stopte en ik moest een 2e video starten. Maar het lukte en zo maakte ik ondanks de bijzondere onderbreking deze 2 prachtige kaarten.!

De Hand-Pennedsuite is een mooie collectie aan materialen; een stempelset, bijpassende stansen, dessinpapier , embellishments en Memories&More kaarten. Een compleet bij elkaar passend assortiment, en dát gaan we gebruiken tijdens de workshopdag op 26 maart!

2 kaarten met bloemen

Met de frisse en bloemige voorjaarscollectie gaan we 2 SUperleuke projecten maken. Alles wat je nodig hebt zit in het pakket en ik stop er ook cadeautjes bij 😉 Je kunt meedoen bij mij in Leeuwarden of in Helvoirt bij Salina. Of gewoon lekker thuis, want we maken een duidelijke werkbeschrijving en video’s die je helpen bij het hele maak proces.

Maar nu nog even over die 2 leuke kaarten, ik stempelde eerst een bloemenpatroon op Basic White kaartkarton. Met de rechthoekige stikjes stansen sneed ik het midden uit de kaart. En dan heb je de basis voor 2 kaarten! Het frame gebruikte ik op de kaart met standaard formaat en de uitgesneden rechthoek kwam op de kleinere kaart (notecard formaat).

En zo maak je ‘2 in 1′ kaarten met de Hand-Penned Petals. De 2 video’ kijk je terug op YouTube en ik ben erg benieuwd wat je er van vindt, en welke vind jij dan mooier, de grote of de kleine kaart?

Wordt je blij van deze projecten? De materialen zijn bij mij te bestellen. Ik help je graag aan creatieve inspiratie en met de benodigde materialen. Zo maken we er samen iets mooi van . En wil je meedoen met de dagworkshop? Bestel dan het workshop pakket.

*Suze*

Meer workshops?

afbeelding van kaarten met bloemen om te pinnen op Pinterest