Bij het maken van deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een nieuwe stempeltechniek, wil je deze ook leren? Het is heel eenvoudig en je haalt er leuke resultaten mee. Leer een nieuwe stempeltechniek door de video van de live lunch te bekijken.

Deze leuke en vrolijke kaart maakte ik met de stempelset ” Sweetest Cherries’. Hier is ook een bijpassende pons bij maar je kunt er ook voor kiezen om zelf de kersen uit te knippen, het is maar net wat je prettiger vindt.
Ik had voor de kissing technique ook een tweede stempelset nodig, dat werd de Bottled Happines omdat ik de bloemetjes zo leuk vond. Kies vooral een stempel met een leuk patroontje, een achtergond stempel is vaak ook erg geschikt.

Het eindresultaat:

Je stempelt eerst een lichte tint op de kaart, daarna stempel je het patroon met een donkere tint op de stempel die je vervolgens nogmaals afdrukt. Klikt simpel, en dat is het ook. Maar he is vast handiger om even te zien hoe je dat doet en dat kan ook!

Wil je de video van de kaart bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructie wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

En dat leuke randje op de kaart? Dat is gemaakt met stansen die niet uitsnijden… deze set makt alleen een mooi patroon van gaatjes in het papier en dat staat erg decoratief!

Grillig gestikt randjes stansen stampin up

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij! Op 2&3 september is er een speciaal workshop weekeind (online) en op 23 september is er weer een Samen Online Stempelen.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Sweetes Cherries van Stampin’ Up!
pinterest afbeelding sweetest cherries