Elke eerste maandag van de maand is het team avond, dan zijn we samen online om de laatste nieuwtjes door te nemen en leuke plannen te maken. Natuurlijk wordt er ook gestempeld!

Op de eerste maandag van de maand is er dus geen SOS mysterie, maar in de mail kreeg je wel een leuke kaartschets! Ook hiervan kun je weer je eigen variatie maken en delen in de SOS Facebook groep. Wat heb jij gemaakt van de kaartschets van 1 mei?

kaartschets 1 mei

De SOS mysterie avonden en kaart schetsen zijn bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen dien. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

En wat was mijn uitwerking van de kaart? Ik gebruikte het dessinpapier ‘ Les Shoppes’ #161322 en de bijpassende stempelset ‘Let’s go shopping’ #161777 beiden uit de nieuwe catalogus 23′-’24. Dat is een vrolijke boel, heel veel winkeltjes om de stempelen en uit te stansen. De stansen passen ook nog eens op het dessinpapier! Zo heb je ze meteen ingekleurd, is dat niet handig.

Voor het kiezen van de kleuren bij het maken van deze kaartschets van 1 mei gebruikte ik ook het dessinapapier, wel zo makkelijk en je weet meteen dat de kleuren bij het papier passen De kleuren uit het papier vind je altijd terug op de verpakking, in de catalogus en op de SU website.