We vinden het over het algemeen wat lastiger om kaarten te maken voor de mannen. Hoe handig is het dan als er een deel van het werk al voor je gedaan is! Het dessinpapapier, de stempel en stansen passen weer prachtig bij elkaar, en wat maak je daar dan van?

In de live lunch maakte ik een cadeau doosje, hiervoor gebruikt ik een paper pumpkin box die ik versierde met de He’s all that / Helemaal het mannetje suite. In het doosje kun je leuke cadeautjes verpakken voor bijvoorbeeld vaderdag, of een verjaardag of een examen of welke gelegenheid je ook maar kunt bedenken.

Het eindresultaat:

Cadeau box mannen

De kleuren zijn ook echt anders dan we bij de kaarten voor dames gebruiken, een stuk stoerder en aardser. Mat Cajun Crazy, Sahara Sand, Early Espresso en Crushed Curry. Het dessinpapier is aan beiden zijden bedrukt en heeft patronen met bbq, auto’s, kamperen en de hipster snorren en brillen. In elke pak zitten ook 2 speciale vellen met uitdruk vormen! Deze zijn echt geweldig met allerlei teksten en afbeeldingen, zo maak je echt super eenvoudig kaarten voor de mannen.

Wil je de video van de kaart bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructie wordt op de vrijdagen na de live luncht toegestuurd.

Eigenlijk is het een kaart op een doos, in de video leg ik uit hoe je de band om het doosje maakt en hoe je de kaart maakt. Je kunt eenvoudig aanpassen in een ‘echte’ kaart door de afmetingen van het kaartkarton in Sahara Sand te verdubbelen.
Op het tasje en op de kaart gebruik ik het dessinpapier en de uitdrukvormen, en met de stansen maak je prachtige labels die ook extra detail hebben, een extra randje aan de binnenkant, iets wat ik zelf wel heel fraai vindt.

dessinpapier He's all that

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doen, daar zit vast eens iets voor je bij. Op 8 juli is er weer een Samen Online stempelen, dan maken we een draaikaart en gaan aan de slag met de creatieve kits- daar komen die leuke doosjes vandaan en ze zijn deze maand ( juni 2022) in de aanbieding!
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Kaarten voor mannen !