Kaart maken voor mannen lastig? Niet als je het zo doet!

Als je kaarten maakt maak je ook kaarten voor mannen, en dat vinden we vaak toch lastiger dan kaarten maken voor vrouwen, Maar dat hoeft helemaal niet! Met deze tips kom je er zeker uit.

  1. Gebruik dessinpapier
  2. Bijpassende kleuren kaartkarton
  3. Een eenvoudige tekst
  4. Een enkele stempelafdruk

Op de manier zijn de kaarten voor een man eigenlijk de makkelijkste die er zijn! En geloof me, de eenvoudige kaarten worden toch ook het meest gewaardeerd door de mannen. Natuurlijk scoor je bonuspunten als je het thema van de kaart aanpast op de ontvanger. Of dat nu auto’s, vissen, bbq-en of golfen is.

De stempelset ‘ He’s all that’ heeft handige teksten en afbeeldingen. met de stempel maakte ik mijn eigen dessinpapier, is dat niet een uitkomst! Altijd paraat én in de juiste kleur. De windroos is op de basiskaart gestempeld en de blauwe strook kreeg auto’s als achtergrind. Een eenvoudige tekst erbij en hij is klaar, en dat in maar 3 kleuren.

he s all that  - simpele mannen kaart

Let’s go fishing!

Maar wil je er iets speciaals van maken en een kaart maken voor een liefhebber van de vissport? Of het nu voor een verjaardagskaart een kaart voor vaderdag , een beterschapskaart of pensioen kaart is, de boodschap zal duidelijk overkomen. Wat denk je van deze serie materialen.

let s go fishing stampin up kaarten

Er is een heel collectie pakket samengesteld, je besteld ze in een keer samen of je kiest de losse onderdelen. Waar de suite uit bestaat? De stempelset ‘ Gone Fishing’ en de bijpassende stansen , het perfecte papier in patronen die bij de stempelset passen en waaruit je zelfs onderdelen kunt stansen. En het zee thema compleet te maken, de embossingfolder Twisted Rope voor een stoer 3-d effect in je papier.

Motor hobby – kaarten voor mannen (?)

Maar er is mee! Mijn man houd helemaal niet van vissen… dit thema is dus echt niet aan hem besteed. Maar de volgende wel, motorrijder! In de stempel set vind je twee verschillende motors in een klassieke stijl, met de bijpassende stansen puzzel je een hele set van motoren in elkaar zoals je op het laatste plaatjes ziet, en is dat wel een mannenkaart ? Ik heb ook een motor rijbewijs! Dus een stoere motorkaart voor de dames is helmaal niet zo raar.

En zo zijn er nog meer thema’s te vinden in de het assortiment. De stempelset die je hier nu ziet staan in de jaar catalogus 23′ – 24, op de website vind je altijd het complete assortiment, En wist je dat? Elk jaar is er een nieuw voorjaar assortiment, en hierin zijn altijd ‘mannen’ dingen te vinden omdat vaderdag in het voorjaar valt. Dus zit er nu even niets voor je bij, er komt altijd iets aan!

Deze materialen bestel je eenvoudig in de webshop. Wil je eerst meer lezen over het bestellen van Stampin’ Up! – lees dan hier verder.