In de live lunch video laat ik zien hoe je deze grappige funfold kaarten kunt maken, want het is toch extra leuk om een speciale kaart te ontvangen die je verrast als je deze uit de envelop haalt.

Tijdens de live video laat ik twee versies zien met dezelfde techniek, de Bottled Happiness en de Christmas Scotties.

De Scotties uit de video:

De Christmas Scottie is natuurlijk een kerst stempelset, maar daar hoeven we ons niets van aan te trekken. Je mag ook de hond een verjaardagskaartje sturen! En weet je wat handig is, er is ook nog een pons bij te krijgen, zo heb je oneindig veel hondjes in allerlei kleuren en patronen, kies je papier en pons wat jij leuk vindt. ( daar zijn kinderen ook heeeeel creatief mee)

Dus bereid je voor op dierendag én de kerstdagen met deze vrolijke Scotties en ga daarmee deze grappige funfold kaarten maken.

Wil je de video met de kaarten bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructies wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

Christmas Scottie kaarten maken stampin up

Welke is jouw favoriet? Komende vrijdag zie je nog meer met de komische hondjes op mijn Instagram profiel.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij! Komende vrijdag 23 september is er weer een Samen Online Stempelen met het septemberpakket.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Fun fold met de Bottled Happines en de Christmas Scottie van Stampin’ Up!