Voor deze funfold kaart gebruikte ik de Happines Abounds stempelset en het ‘ Kleur en Fleur’ dessinapapier. Deze set met prachtige rozen en kleurrijk papier geeft je meteen een vrolijk gevoel.

Heerlijk weer een live lunch op de woensdag middag! Na een fantastisch Oranjewoud Festival tijdens het pinksterweekeinde heb ik de woensdagen weer voor mezelf, om te stempelen dus! En meteen met een prachtige kaart vol bloemen.

Ik wens je alle goeds:

Funfold Happines Abounds

De basis is fris groen kaartkarton in de kleur Granny Apple Green. Deze kleur komt ook terug in het dessinpapier wat zorgt voor een mooie samenhang. Het dessinpapier is aan beiden zijden bedrukt en heeft rustige en drukke patronen, zo kies je wat je nodig hebt en het past natuurlijk in kleuren bij elkaar. Wil je de video van de kaart bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat.

De kaart is een funfold, hij opent als een harmonica naar links en naar rechts. Het is geen ingewikkelde kaart om te maken maar hij geeft echt wel een wauw effect. Natuurijk komt dat ook door de Happines Abounds bloemen, deze stempelde ik met zwarte inkt en vervolgens kleurde ik ze in met de alcohol markers.

Daarna kun je ze uitknippen maar er zijn ook bijpassende stansen. In deze stansen set vind je ook 2 leuke randjes waarmee je een notitie blaadje kunt maken. Je ziet de ene op de voorkant van de kaart en in de video zie je ook de tweede aan de binnenkant.

Dessinpapier Stampin' Up! Kleur en Fleur

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doen, daar zit vast eens iets voor je bij. Op 17 juni is er weer eenSamen Online stempelen, dan maken we gezellige thee – kaartjes.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Funfold Happines Abounds
pinterest bewaarplaatje Funfold Happines Abounds
pinterest bewaarplaatje Funfold Happines Abounds