Vandaag ga ik een bijzondere kaart maken met de decoratiesjablonen met bloemen en vlinders. Deze sjablonen, stencils of masks ( hoe noem jij ze eigenlijk?) zijn een nieuwe toevoeging in het assortiment. We hebben al meerdere stencil sets van 4 dessins die vierkant zijn maar in deze set zijn de decoratie sjablonen rechthoekig.

Er zijn dus verschillende stencils in dit setje, 6 om precies te zijn. 3 met een achtergrond patroon die bestaan uit blaadjes, bloemen en een decoratief patroon. De andere 3 gebruik je om gelaagde vlinders of bloemen te maken. Je bouwt ze dus op in de verschillende kleuren voor een prachtig geheel.

In de video laat ik je een leuke techniek zien met de stencils, je kunt ze over elkaar heen leggen waardoor je de bloemen in de vlinder poetst. Dat geeft toch ook een bijzonder effect!

Layering masks gelaagde stencils vlinders en bloemen decoratiesjablonen stampin up 2022 pin

De gebruikte kleuren zijn Pool Party enigst of Navy, twee blauwtinten doe elkaar mooi aanvullen. De een een zachte pastel en de ander een diepe tint blauw. Wat vind jij van deze decoratiesjablonen met bloemen en vlinders? Zie je de mogelijkheden die het bied?

Voor 25 februari heb ik een leuk pakket samengesteld waarin je onder andere verschillende soorten papier en edmbossingspasta ontvangt. En in het workshoppakket ontvang je ook een blending Brush, kun je meteen ervaren hoe fijn deze ‘poetsen’. De focus ligt op het leren van technieken en materialen, en deze vormen natuurlijk weer de basis voor mooie kaarten.

Wil je hier meer van zien? Vrijdag 28 -1 om 10u maak ik de SMS – Snel en Makkelijk Stempelen op mijn Facebook kanaal.. Dan maak ik een tweede kaart met deze stencils van Stampin’ Up!
En op 28 februari gebruiken we deze en ander technieken om verschillende sets te maken. Zo leer je meteen de diverse mogelijkheden van deze leuke sjablonen. Deze en andere workshops zijn terug te vinden op de volgende pagina – Samen Creatief

Maak er wat moois van!
*Suze*